Home Nieuws Verwachtingen rond opstelling tegen Heerenveen maken plaats voor blik op de bank...

Verwachtingen rond opstelling tegen Heerenveen maken plaats voor blik op de bank na mogelijke onrust

6369
0

De spanning lijkt er dit weekend vol op te staan bij PSV, waar het dezer dagen over randzaken gaat in de zin van onrust op de bank.

Het zou niet meer boteren tussen Ruud van Nistelrooij en zijn beide assistenten André Ooijer en Fred Rutten. Dat meldt althans De Telegraaf, nadat eerder dit seizoen al in de wandelgangen te horen was dat er wat fricties waren in de technische staf. Ooijer stopt na dit seizoen omwille van een nieuwe uitdaging. Althans, dat is de officiele lezing rond zijn vertrek. Bronnen melden PSV Inside dat er andere zaken spelen.

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen is en blijft een wedstrijd waarin gewonnen moet worden om de tweede plaats veilig te kunnen stellen. Mocht PSV winnen, is die felbegeerde tweede plaats een feit. Hoe PSV tegen sc Heerenveen zal gaan aantreden wordt ineens iets naar de achtergrond verschoven gezien de berichtgevingen van De Telegraaf, die overigens door vrijwel alle media worden overgenomen.

De media zullen zondag in ieder geval een serieuze blik op de bank van PSV werpen, gezien de ontwikkelingen. Hoe zal PSV Heerenveen gaan bestrijden? Het Algemeen Dagblad verwacht dat Ruud van Nistelrooij in ieder geval twee wijzigingen gaat doorvoeren in zijn opstelling. Phillipp Mwene en Fábio Silva lijken een basisplek te krijgen. Daardoor moeten Jordan Teze en Guus Til op de bank plaats nemen. Het geschuif met de dit seizoen vaak zwak spelende Teze is al maanden aan de gang maar steeds neemt Van Nistelrooij niet het besluit Teze definitief te passeren, al zijn blessures daar ook vaak de oorzaak van.

Of er echt sprake is van onrust op de bank tussen Ruud van Nistelrooij en zijn assistenten moet nog steeds blijken. Er kan niet worden uitgesloten dat er slechts sprake is van een storm in een glas water. Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez, Mwene, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt, Sangaré, Simons, Veerman, Bakayo, De Jong, Silva


Vorig artikelJustin Kluivert en Arnaut Danjuma worden gelinkt aan PSV in ‘Knooppunt Eindhoven’ analyse
Volgend artikel‘Lucas Moura, zou hij een goede speler zijn voor PSV?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in