Home Nieuws Verwachte opstelling tegen RC Lens: Peter Bosz start met Guus Til, Saibari...

Verwachte opstelling tegen RC Lens: Peter Bosz start met Guus Til, Saibari en Tillman reserve

1181
0

Je zult Malik Tillman of Ismael Saibari maar achter de hand hebben om in te brengen als de stand, spelbeeld en/of de wedstrijd daar juist om vraagt. Voor Peter Bosz is het realiteit nu de coach de keuze voor Guus Til in de basisopstelling lijkt te maken.

PSV wacht woensdagavond het cruciale Champions League-duel met RC Lens. Er moet gewonnen worden om de kansen op overwintering in het prestigieuze toernooi overeind te houden.

Mocht PSV de Franse opponent vanavond in het Philips Stadion de baas blijven, voegt het vijf punten aan het totaal toe en staat PSV ineens tweede in groep B. Kortom, er bestaat nog altijd volop perspectief op overwintering.

In Almelo scoorde de ploeg van Peter Bosz er weer flink op los. De verwachting is dan ook dat Peter Bosz niet veel consessies zal gaan doen aan zijn opstelling. Dat betekent dat Guus Til opnieuw het vertrouwen krijgt tegen Lens en daar valt wel iets voor te zeggen gezien de recente prestaties van Til.

Op de persconferentie in aanloop naar de Champions League-kraker gaf Peter Bosz al aan dat winst noodzakelijk is. “We weten dus wat ons te doen staat. Ik vond dat we in de uitwedstrijd ook al de bovenliggende partij waren, maar dat we het na ons doelpunt lastig hebben gehad en we na de 1-1 de intensiteit waarmee Lens kan spelen, hebben ervaren. Maar zij hebben nu niet een heel stadion dat hen steunt en wij wel. Dat kan woensdag een groot verschil zijn.”

Volgens het Algemeen Dagblad verschijnt PSV met dezelfde elf spelers als tegen Heracles aan de aftrap. Dat betekent dat PSV Malik Tillman en Ismael Saibari als krachtige wissels achter de hand heeft. In beginsel moeten beide aanvallers daardoor genoegen nemen met een plaats op de bank.

Achterin houdt Peter Bosz ook vast aan André Ramalho en Sergiño Dest, waardoor onder andere Patrick van Aanholt een reserverol heeft. Voorin ontbreekt Noa Lang nog vanwege hamstringklachten. Hirving Lozano en Johan Bakayoko zullen de beide vleugels gaan bezetten.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Til, Veerman; Lozano, De Jong, Bakayoko.


Vorig artikelGeïrriteerde Afellay begrijpt nog altijd niets van ontslag Anwar El Ghazi
Volgend artikelMart van de Heuvel spreekt over zegereeks PSV: ‘Je loopt vroeg of laat tegen teleurstelling aan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in