Home Nieuws Verwachte opstelling tegen Rangers FC: Jerdy Schouten voor Ismael Saibari, Ramalho centraal

Verwachte opstelling tegen Rangers FC: Jerdy Schouten voor Ismael Saibari, Ramalho centraal

5584
0

Het wordt vanavond voor PSV alles of wat minder. De kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League staat op het programma.

Het betreft een heuse finale maar in feite geen wedstrijd van ‘alles of niets’. Bij verlies tegen Rangers FC wacht immers rechtstreekse kwalificatie voor de groepsfase van de Europa Legaue. De Europa League betreft een toernooi waarin voor PSV sportief meer eer te behalen valt en wellicht kan doorstomen naar de halve finale of meer. De jackpot is echter te halen in de Champions League.

Wat vier nederlagen en twee remises tot december met de gemoedstoestand van de club zouden doen, is weer een heel ander verhaal. Hoe dan ook, PSV gaat vanavond samen met de aanhang voor het allerhoogste en dat is winst op Rangers FC en kwalificatie voor de groepsfase van de UEFA Champions League. Dat gaat waarschijnlijk gebeuren met een iets andere opstelling dan in de heenwedstrijd op Ibrox Park. Althans, dat verwacht AD Sportwereld.

De kans is aanwezig dat Peter Bosz zijn opstelling voor het duel met Rangers FC op één positie gaat aanpassen ten opzichte van de elf van vorige week. Het Algemeen Dagblad verwacht dat niet Ismael Saibari, maar Jerdy Schouten op het middenveld zal starten naast Ibrahim Sangaré en Joey Veerman.

Bosz gaf op een persconferentie voor het duel aan, dat hij niet van plan is om zijn aanvallende speelstijl aan te passen. De wedstrijd in Eindhoven is een andere wedstrijd dan normaal en dus is de verwachting dat Bosz voor iets meer defensieve zekerheid gaat op middenvelder, door Schouten als sublieme balveroveraar op te stellen in plaats van Saibari.

Achterin beginnen Olivier Boscagli en André Ramalho, zij vielen in de heenwedstrijd allebei uit met een blessure maar zijn beide topfit voor het duel in het Philips Stadion. Ibrahim Sangaré en Johan Bakayoko lijken dus ook te starten. NOa Lang en Luuk de Jong complementeren de aanval.

Opstelling: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Veerman, Schouten, Sangaré; Bakayoko, De Jong, Lang.


Vorig artikelOver dominantie tegen Rangers en de waarschuwing van Bosz aan Boscagli: ‘Kijk uit wat je zegt’
Volgend artikelOplossing voor vorig jaar belaagde spelersbus Rangers FC, Rangers-trainer wijst naar organisatie PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in