Home Nieuws Ingrijpen in opstelling tegen ‘nummer 165’ valt mee: Ramalho en Vertessen in...

Ingrijpen in opstelling tegen ‘nummer 165’ valt mee: Ramalho en Vertessen in de basis

4056
0

Gaat Ruud van Nistelrooij ingrijpen wat betreft zijn basisopstelling voor het Europa League duel met FC Zürich?

Het ingrijpen lijkt een uur voor de wedstrijd wel mee te vallen. Guti en El Ghazi blijven op de bank maar Ramalho en Vertessen beginnen in de basis.

Eerder bericht: De ploeg van Ruud van Nistelrooij zakte finaal door het ijs in Leeuwarden, waar het dat eerder ook in Enschede voor elkaar kreeg. Het heeft er dus alle schijn van dat de coach het over een andere boeg gaat gooien. Toch mag de nummer 165 op de Euro Club Index geen probleem vormen voor PSV, dat als nummer 35 op diezelfde lijst in iedere samenstelling eigenlijk de meerdere moet zijn van de Europese laagvlieger FC Zürich.

Naar het zich laat aanzien, gaat Ruud van Nistelrooij een aantal wijzigingen doorvoeren in zijn basiself. Zo zal Érick Gutiérrez starten denkt Marco Timmer namens Voetbal International. Ook zal Teze plaats moeten maken voor André Ramalho, die geacht wordt meer te kunnen coachen. Dat betekent dat Mwene de rechtsback van dienst zal worden in Zürich en Teze zijn spreekwoordelijke sportieve zonden van de afgelopen weken mag overdenken vanaf de bank.

Simons mag de aanvallende impulsen voorzien van creativiteit en Saibari wordt geacht voor power en creativiteit vanaf de rechterkant te zorgen. Ruud van Nistelrooij zou weleens voor El Ghazi als spits kunnen kiezen, is ook Marco Timmer namens VI van mening.

De verwachte opstelling van PSV in Zürich: Benitez, Max, Obispo, Ramalho, Mwene, Gutiérrez, Sangaré, Simons, Gakpo, El Ghazi en Saibari.


Vorig artikelIs het vertrouwen zo broos? Max verwacht gelijk opgaande wedstrijd tegen laagvlieger FC Zürich
Volgend artikelTrainer FC Zürich én Zwitserse media schamen zich en bieden fans excuses aan: ‘PSV Europees topteam’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in