Home Nieuws Verwachte opstelling tegen FC Groningen | Basisdebuut Thorgan Hazard, ook Ramalho start

Verwachte opstelling tegen FC Groningen | Basisdebuut Thorgan Hazard, ook Ramalho start

1365
0

PSV herstelde zich afgelopen woensdagavond van de klap in de Kuip. De ploeg van Ruud van Nistelrooij plaatste zich eenvoudig voor de kwartfinale van de KNVB Beker.

De late 2-2 in de Kuip kon ondanks de kritieken links en rechts, toch ook op sympathie rekenen want PSV wist Feyenoord in de eerste helft aardig tot redelijk te ontregelen en ontcijferen. Het was echter niet genoeg en dus dient er te worden gewonnen tegen FC Groningen. De thuiswedstrijd, die ook in het teken staat van de oproep voor Thijs Slegers, moet afstevenen op een winstpartij zonder tegendoelpunten. Dat mag immers van PSV worden verwacht tegen de nummer zeventien van de ranglijst.

AD Sportwereld verwacht dat nieuwkomer Thorgan Hazard aan de aftrap zal verschijnen. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Ruud van Nistelrooij in vergelijking met het bekerduel tegen FC Emmen dus slechts één wijziging gaat aanbrengen in zijn beginopstelling. Thorgan Hazard lijkt zijn basisdebuut te gaan maken, waardoor Johan Bakayoko op de bank plaats moet nemen.

De Braziliaanse centrumverdediger André Ramalho zal de geschorste Armando Obispo gaan vervangen, waardoor er achterin hopelijk rust komt en we de rest van het seizoen niet meer het instabiele spel van de onvoorspelbare Obispo behoeven te aanschouwen.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez, Teze, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt, Sangaré, Til, Veerman, Simons, De Jong, Hazard


Vorig artikelKarim Rekik dreigt heenwedstrijd tegen PSV te missen na blessure in Barcelona
Volgend artikelIs er sprake van tegenstrijdigheid? Van Nistelrooij nu wel tevreden over Veerman, maar toch voortijdige wissel in de Kuip

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in