Home Nieuws Verwachte opstelling in Londen: Lang, Bella-Kotchap én Ramalho starten, Lozano reserve

Verwachte opstelling in Londen: Lang, Bella-Kotchap én Ramalho starten, Lozano reserve

2237
0

PSV is op weg naar de eerste groepswedstrijd van de Champions League-campagne 2023-2024. De ploeg van Peter Bosz heeft als grote doel overwintering in groep B gesteld.

De wedstrijd in Londen zal niet meteen bepalend zijn voor dat grote doel maar een remise of winst in Londen helpt het grote doel wel degelijk dichterbij te laten komen. Hoe laat Bosz zijn ploeg spelen in Londen? Wordt er meteen volop druk gezet of kiest de trainer voor een iets andere aanpak, door bijvoorbeeld 20 meter terug de eerste golven van drukzetten los te laten.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Noa Lang woensdagavond in ieder geval aan de aftrap verschijnt bij PSV. Er bestond wat onduidelijkheid over de fitheid van Lang, maar de aanvaller lijkt er klaar voor te zijn. Ook Armel Bella-Kotchap, die afgelopen zaterdag zijn debuut maakte, wordt in de basiself verwacht.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Noa Lang een voorhoede gaat vormen met Luuk de Jong en Johan Bakayoko. Dat betekent dat Hirving Lozano in de tweede helft hoogstwaarschijnlijk in de ploeg zal gaan komen, om met frisse energie de achterhoede van Arsenal te gaan opjagen.

Op het middenveld begint Bosz met Joey Veerman, Ismael Saibari en Jerdy Schouten. Het drietal vormde ook tegen NEC het middenrif. Het fysiek van Ibrahim Sangaré zal op avonden als in het Emirates Stadium nog weleens gemist gaan worden maar zowel Veerman als Schouten staan daarentegen wel voor weinig balverlies.

Achterin kiest Bosz opnieuw voor Bella-Kotchap. De van Southampton gehuurde centrumverdediger maakte tegen de Nijmegenaren al zijn Eredivisie-debuut en staat nu ook voor zijn Champions League-debuut voor PSV. Patrick van Aanholt, André Ramalho en Sergiño Dest zijn de andere verdedigers.

Arsenal – PSV begint woensdagavond om 21.00 uur Nederlandse tijd. In Londen is het een uur vroeger. Er zijn al met al toch nog 2300 PSV fans te gast in het Londense Emirates Stadium in het noord-oosten van de stad.


Vorig artikelZelfverzekerd klinkt het: ‘PSV is favoriet voor de titel, zo eerlijk moet je zijn met onze selectie’
Volgend artikelDe spectaculaire maar ’terechte’ exit van 2007 staat nog in het geheugen gegrift van de Arsenal-fans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in