Home Nieuws Verwachte opstelling PSV in Rotterdam: Lozano en Saibari geblesseerd, Tillman start in...

Verwachte opstelling PSV in Rotterdam: Lozano en Saibari geblesseerd, Tillman start in de basis

2598
0

PSV treft dinsdagavond in Rotterdam het armetierige Excelsior, dat afgelopen speelronde geen enkele keer op doel wist te schieten en al weken achtereen haar wedstrijden verliest.

Het wordt dan ook weer eens tijd voor een klinkende zege met goed voetbal om het blazoen enigszins op te poetsen. In Deventer won PSV nipt, waar het wel prima voor de dag kwam en had moeten uitlopen naar 0-2 en meer. Hetzelfde laken een pak in Nijmegen, waar het deze keer niet de goede kant op viel na dramatisch slecht inspelen door keeper Walter Benítez, die een zeer zwakke wedstrijd keepte in Nijmegen..

Peter Bosz mist tegen Excelsior een aantal basisklanten. Noa Lang is nog geblesseerd aan zijn hamstring. Maar ook Hirving Lozano en Ismael Saibari zijn niet van de partij. De Mexicaan werd in de rust tegen NEC gewisseld vanwege geringe fitheid en dus een nieuwe blessure, terwijl Ismael Saibari tijdens de warming-up in Nijmegen aangaf dat hij het niet helemaal vertrouwde. De normaal balvaste Malik Tillman was afgelopen weekend de vervanger van Lozano. Daarom zal de Amerikaan vermoedelijk starten in Kralingen.

Verder lijken er weinig verrassingen aanstaande te zijn. Walter Benítez mag weer eens laten zien waarom hij soms maar tegelijkertijd ook te weinig bewierookt wordt. De defensie en het middenveld zal hetzelfde staan als in de verloren wedstrijd tegen NEC. Op het middenveld starten Joey Veerman en Jerdy Schouten, met voor hun Guus Til. Johan Bakayoko start als rechtsbuiten met Luuk de Jong in de spits.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Excelsior: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.


Vorig artikelZaakwaarnemer regaeert na uitspraken ontevreden Ricardo Pepi: ‘Het kan zo niet doorgaan’
Volgend artikelWillem van Hanegem en Arne Slot slaan spijker op de kop na analyse van NEC – PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in