Home Nieuws Vermoedelijke opstelling PSV in Nijmegen: Saibari en Til terug in de basis,...

Vermoedelijke opstelling PSV in Nijmegen: Saibari en Til terug in de basis, Ramalho reserve

1840
0

Peter Bosz en zijn selectie hervatten zaterdagmiddag de Eredivisie met Eredivisiewedstrijd nummer 27 in Stadion De Goffert in Nijmegen.

Bosz waarschuwde zijn ploeg afgelopen dagen voor het fris voetballende NEC, dat hier en daar ietwat overdreven hoog ingeschat wordt afgelopen dagen. De Nijmegenaren bereikten dan wel de KNVB-Bekerfinale maar het ging met horten en stoten tegen KeukenKampioen-Divisieclub Cambuur Leeuwarden. NEC geldt op dit moment als gehavend.

NEC zonder Chery en Proper tegen PSV, Ogawa op de bank
Tjaronn Chery en Dirk Proper zijn namelijk allebei nog niet voldoende hersteld van hun blessures. “Als we risico willen nemen met Tjaronn en Dirk zouden we ze kunnen laten invallen tegen PSV, maar dat willen we niet. We spelen dinsdag alweer een wedstrijd en als alles volgens plan verloopt, gaan ze dan wel mee”, doelt Meijer op het uitduel met Fortuna Sittard, geciteerd door De Gelderlander.

Peter Bosz heeft weer de beschikking over Ismael Saibairi. Het powerhouse miste ondertussen toch al weer de nodige wedstrijden dit seizoen en bleek na afloop van PSV – Borussia Dortmund dusdanig geblesseerd te zijn dat zijn herstel weken in beslag nam. Saibari is echter weer topfit en kan zelfs starten in Nijmegen, gaf Peter Bosz aan vrijdagmiddag. We gaan er dan ook vanuit dat Saibari een plaats in de basis krijgt toebedeeld van Peter Bosz.

De wedstrijd in Nijmegen wordt door verschillende media maar weer eens omschreven als een ‘potentiële bananenschil’ wedstrijd maar een PSV in goede doen zal normaal gesproken geen moeite kennen de drie punten te veroveren. Noa Lang geldt zaterdagmiddag als de enige afwezige speler. Ismael Saibari is weer helemaal fit en inzetbaar en dat geldt ook voor de internationals Veerman, Schouten, Tillman, Pepi, Dest, Lozano en Benítez.

In Nijmegen kijkt men uit naar het bezoek van de ongenaakbare ploeg van Peter Bosz. “Ze hebben in iedere linie zo veel kwaliteit. En op het moment dat ze gaan wisselen worden ze er vaak ook niet minder van. Hun speelwijze is uitstekend en die combinatie van factoren maakt ze moeilijk te verslaan”, zegt Meijer over PSV. “Het wordt een mooie uitdaging. We hebben niets te verliezen”, aldus trainer Meijer, die natuurlijk gewoon drie punten, prestige en eer te verliezen heeft.

Vermoedelijke opstellingen NEC en PSV
NEC: Cillessen; Van Rooij, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Schöne, Hoedemakers, Sano; Gonzalez, Sow, Hansen.

PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Saibari, Til; Lozano, De Jong, Bakayoko.


Vorig artikelMoet ‘Champions League-club PSV’ alles in het werk stellen voor terugkeer bijna transfervrije Depay? ‘Dit is hét moment’
Volgend artikelWorden Isaac Babadi en Tygo Land spoedig basisspelers?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in