Home Nieuws Verwachte opstelling PSV in de Kuip: Drommel enige wijziging | ‘Druk op...

Verwachte opstelling PSV in de Kuip: Drommel enige wijziging | ‘Druk op Drommel toch behoorlijk’

312
0

Never change a winning team. Die vlieger gaat niet op voor het PSV van Ruud van Nistelrooij, dat de tweede bekeroverwinning op rij moet gaan opleveren.

Ruud van Nistelrooij voert slechts één wijziging door. De bekende wijziging: Joël Drommel, die alle bekerwedstrijden tot dusver mocht keepen, vervangt ook nu Walter Benítez. Of het verstandig is of niet, van Nistelrooij wijkt niet van zijn mening en standpunt af. Wel zorgt de beslissing voor extra druk op de schouders van doelman Drommel. Druk waar de nog jonge doelman vorig jaar toch enige moeite mee had.

“Je zou zeggen: never change a winning team”, stelt ook Rik Elfrink. “Nu is het zo dat Drommel gaat keepen zondag, dat is wel een dingetje. Dat hoeft natuurlijk geen zwaar iets te zijn. Maar de druk op Drommel is toch wel behoorlijk, dat is duidelijk.”

Het is volgens de sportjournalist uitgesloten dat Van Nistelrooij nog voor Benitez kiest. “Nee, dat kan niet. Van Nistelrooij kan niet terug. Hij heeft eerder al gezegd dat Drommel het bekertoernooi en de bekerfinale keept. Dat heeft hij aan het begin van het seizoen al gezegd. Ik vond dat opvallend. Je kunt als trainer ook gewoon je handen vrijhouden. Ik denk dat het contractueel ook is afgesproken.”

De verwachte opstelling in de Kuip: Drommel; Teze, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Simons


Vorig artikelMarcel Brands ziet waar het beter moet en wijst naar uitwedstrijden: ‘Thuis zijn we de sterkste ploeg van de Eredivisie’
Volgend artikelMatchfocus | PSV kiest weer voor fysieke kracht tegen naïef en in crisis verkerend Ajax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in