Home Nieuws Verwachte opstelling PSV – FC Zürich: EL Ghazi in de spits, Gutiérrez...

Verwachte opstelling PSV – FC Zürich: EL Ghazi in de spits, Gutiérrez terug als basisspeler

1933
0

In de vierde Europa League wedstrijd lijkt de terugkeer van Érick Gutiérrez in de basisopstelling weer een feit.

De Mexicaan die vorig seizoen plots in Monaco in het elftal werd geposteerd na een blessuregolf, stond zijn plaats toen niet meer af en werd zelfs een belangrijke pion in het elftal van Ruud van Nistelrooij. Die kant lijkt het weer op te gaan want het Eindhovens Dagblad verwacht dat de Mexicaan donderdag zal starten tegen de geplaagde Zwitsers.

Dan de voorhoede, waar ook personele problemen zijn. Ruud van Nistelrooij moet door blessures van Ismael Saibari en Yorbe Vertessen tegen FC Zürich puzzelen met de voorhoede van PSV. Anwar El Ghazi zal donderdagavond als diepe spits fungeren.

Van Nistelrooij heeft tegen Zürich weinig opties. Luuk de Jong, Noni Madueke, Vertessen en Saibari zijn niet inzetbaar. El Ghazi begint volgens het Algemeen Dagblad in de punt van de aanval, geflankeerd door Cody Gakpo en Xavi Simons. Hoewel de positie van aanvallende middenvelder vrijkomt, blijft Guus Til op de bank.

Joey Veerman begint als nummer tien, met Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez achter zich als controleurs. Van Nistelrooij houdt de achterhoede ten opzichte van het met 0-1 gewonnen duel met sc Heerenveen intact. Dat betekent dat Jordan Teze opnieuw op de bank zit.

Vermoedelijke opstelling PSV – FC Zürich
PSV: Benítez; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Veerman, Gutiérrez; Simons, El Ghazi, Gakpo


Vorig artikelVan Nistelrooij wacht op snelle rentree de Jong en zegt na evaluatie over blessures: ‘Het is overmacht
Volgend artikelOnterechte kritiek op Xavi Simons: ‘Hoe lang duurt het voordat Til zijn kans krijgt’?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in