Home Nieuws Verwachte opstelling in Athene: Veerman, Malen en Simons opnieuw basisspelers

Verwachte opstelling in Athene: Veerman, Malen en Simons opnieuw basisspelers

832
0

Het Nederlands elftal verloor vrijdagavond met 1-2 van Frankrijk, maar krijgt maandagavond alweer de kans om enige revanche voor die nederlaag.

Ronald Koeman lijkt niet helemaal tevreden te zijn over de inbreng van twee spelers. In Athene kan Oranje een flinke stap zetten naar kwalificatie voor het Europese Kampioenschap van 2024 in Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman lijkt weinig te gaan veranderen en zal slechts een enkele aanpassing doorvoeren. Dat betekent dat Joey Veerman opnieuw in de basisopstelling zal gaan verschijnen.

Op het middenveld lijkt Koeman te gaan kiezen tussen Marten de Roon en Mats Wieffer. Het koppel De Roon/Veerman beviel de bondscoach niet volledig tegen Frankrijk en dus wisselde Koeman in de rust. Wieffer werd ingebracht, Veerman kon blijven staan. Dat geldt voor de Nederlandse media ook voor de wedstrijd in Athene.

Naast Veerman lijkt ook Tijjani Reijnders opnieuw te starten. De middenvelder van AC Milan maakte indruk tegen Frankrijk. Wout Weghorst viel tegen Frankrijk na zo’n half uur spelen uit met een blessure, maar is fit genoeg om te spelen tegen Griekenland. Donyell Malen viel echter goed in en werd na afloop volop geprezen. Malen lijkt in Athene de voorkeur boven Weghorst te krijgen.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Verbruggen; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Aké, Hartman; De Roon/Wieffer, Veerman, Reijnders; Weghorst/Malen, Simons


Vorig artikelNa Liverpool volgt ook PSV middenvelder van Fluminense
Volgend artikelPermanente toekomst in Oranje gloort voor Joey Veerman: ‘Veerman is hem echt voorbij’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in