Home Nieuws Verwachte opstelling in Almere: Basisplaatsen voor Ramalho en Lozano, Noa Lang niet...

Verwachte opstelling in Almere: Basisplaatsen voor Ramalho en Lozano, Noa Lang niet in de basis

3671
0

Na de eerste Champions League-wedstrijd in 5 jaar, die zoals bekend zeer teleurstellend verliep, hervat PSV de Eredivisie.

Vanavond speelt de ploeg van Peter Bosz een uitwedstrijd tegen promovendus Almere City. Het contrast kan niet groter zijn dan. Van het imposante Londense Emirates Stadium naar het marginale B-stadion van Almere City. Peter Bosz wees er al op vrijdagmiddag. Een verschil in beleving vanuit het Londense mondaine Champions League-voetbal naar een uitwedstrijd tegen een kleine club als Almere City mag geen moment in de gedachtengangen voorkomen.

En dus verwacht Bosz professionaliteit van zijn spelers, want er dient gewonnen te worden in Flevoland en het liefst ook nog met ruime cijfers en zonder tegendoelpunten. Het net rolde immers al enkele keren teveel in Londen afgelopen week.

Het is zeker niet zo dat Bosz gaat ingrijpen na de nederlaag tegen Almere maar er zullen wel enkele wijzingen gaan plaatsvinden. Zo is er geen speeltijd voor de Duitse verdediger Bella-Kotchap want een tandarts bezoek gooit roet in het eten voor de verdediger, die in Londen duidelijk geen uitblinker was. André Ramalho is zijn logische vervanger, althans volgens AD Sportwereld.

Ook Noa Lang zal vermoedelijk niet spelen in Almere. Het Algemeen Dagblad denkt dat Hirving Lozano de voorkeur zal gaan krijgen boven Noa Lang. De international had afgelopen week spierklachten en lijkt daarom gespaard te gaan worden.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez, Dest, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt, Schouten, Saibari, Veerman, Bakayoko, De Jong, Lozano


Vorig artikelHet Eredivisie-seizoen: wordt dit het jaar van PSV?
Volgend artikelDankzij een jaar PSV nu eindelijk basisspeler bij Everton, club uit Liverpool erkent potentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in