Home Nieuws Verwachte opstelling: Geen wijzigingen, PSV met Mauro Júnior en Gutiérrez

Verwachte opstelling: Geen wijzigingen, PSV met Mauro Júnior en Gutiérrez

463
0

PSV wacht donderdagavond opnieuw een Europa League avond in de vijfde wedstrijd in de groepsfase.

Het Oostenrijkse Sturm Graz is om 21:00 uur de tegenstander in het Phillips Stadion. Bij het duel mogen door de coronamaatregelen geen toeschouwers aanwezig zijn. De verwachte opstelling luistert naar de volgende namen:

Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Mauro Júnior; Doan, Sangaré, Götze, Gutiérrez, Bruma; Vinícius.

Trainer Roger Schmidt is jaren actief geweest in de Oostenrijkse competitie en kent de tegenstander ongetwijfeld. ,,Sturm Graz speelt agressief en is scherp aan de bal,” zegt hij. ,,Dit lieten ze duidelijk zien in de wedstrijden tegen AS Monaco en Real Sociedad. We hebben de wedstrijden geanalyseerd en we weten dan ook wat we kunnen verwachten. We moeten drie punten pakken. We hebben veel vertrouwen en we weten dat we ook kunnen winnen.”

Hij vervolgt: “Onze focus ligt op het winnen van deze wedstrijd. We hebben zaterdag tegen Vitesse laten zien dat we goed kunnen voetballen. We hebben de afgelopen wedstrijden veel gescoord, maar we incasseerden ook veel tegendoelpunten. We wilden dat veranderen en dat is tegen Vitesse goed gelukt. De spelers waren gefocust en erg scherp in de verdediging. We hebben daardoor de nul gehouden, en dat is precies waar we voor gingen. Dat is een goede stap.”

PSV moet het een ieder geval stellen zonder Phillip Max, Maximiliano Romero, Cody Gakpo en Jordan Teze. Max zit in quarantaine en het herstel van de laatste twee geblesseerden verloopt spoedig. Romero liep onlangs opnieuw een blessure op. Naar verwachting is hij om en nabij drie weken uitgeschakeld.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here