Home Nieuws Verwacht vertrek Ronaldo maakt de weg vrij voor transfer Cody Gakpo naar...

Verwacht vertrek Ronaldo maakt de weg vrij voor transfer Cody Gakpo naar United

2218
0

Manchester United is nog altijd in de markt voor Cody Gakpo. De Engelse grootmacht barst van de schulden maar heeft toch haar zinnen weer gezet op winterse versterkingen.

In Engeland denkt men dat United in de winterstop weer de transfermarkt op zal gaan. United gaat zich in de winterstop namelijk opnieuw melden voor Gakpo, meldt het medium Forbes. United was het afgelopen transferwindow in de markt voor Cody Gakpo maar PSV ontving echter nooit een formeel bod vanuit Engeland. United moest deze zomer ook op de uitgaven letten en dat bleek ook wel uit de recent gepubliceerde jaarcijfers. Manchester United staat er financieel uiterst slecht voor.

Toch volgde Manchester United de slotdagen van de zomerse transferperiode met grote interesse omdat Cody Gakpo een speler is waar men veel toekomst in ziet in Manchester. Forbes meldt dat de board van United zag hoe Southampton en Leeds United werk maakten van de 23-jarige Gakpo. Echter wisten beide clubs achter het net te vissen omdat Gakpo een toekomst bij genoemde clubs niet ziet zitten.

Het zet Manchester United er toe aan om zich opnieuw voor Gakpo te gaan melden, schrijft het medium over de naderende winterstop. Sterspeler Cristiano Ronaldo gaat naar verwachting in de winterstop vertrekken waardoor er ruimte vrij komt in het salarishuis van de club. En dus is er ruimte voor een nieuwe aanvaller.

Forbes verwacht dat de onderhandelingen met PSV geen problemen zullen gaan opleveren. Het kunnen voor Gakpo uiterst interessante maanden worden met het WK in aantocht én op de achtergrond Engelse clubs als Leeds United, Southampton en Manchester United op het vinkentouw.


Vorig artikelAantal speelminuten Gakpo, Gutiérrez, Sangaré, Simons en Saibari in Leeuwarden onzeker na interlandvoetbal
Volgend artikelVan Nistelrooij geniet van ‘WK basisspeler’ Cody Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in