Home Nieuws Vertrekwens Pasveer onverminderd groot

Vertrekwens Pasveer onverminderd groot

7
7

Een transfer van Jeroen Zoet naar een buitenlandse werkgever komt steeds dichterbij. Toch is het voor tweede keeper Pasveer geen reden nog langer bij PSV onder contract te willen blijven staan.

Pasveer wil vertrekken en belangrijk zijn. “Ik ben daar aan toe, wil graag spelen, waar dan ook. Ik kijk altijd rond en je hoopt altijd op een kans om te spelen”, meldt Pasveer tegenover FOX Sports. “Het is een heel normaal gevoel om te hebben en ook uit te stralen, te laten horen dat je het graag wilt. Dat is iets waarvoor ik werk en train. De komende tijd zal uitwijzen wat er gaat gebeuren.”

Bij PSV lijkt er niks te gebeuren op dit moment. “Er is geen reden voor. Vertrekt Jeroen dan in de transferperiode? “Ik heb geen idee of ik verder ga kijken, het hangt er ook vanaf wat er gaat gebeuren. Wie weet begint er van alles te rollen. Bij de keepers is het vaak wat lastiger. Dan moeten er één of twee veranderen van club, waardoor er een domino-effect ontstaat. Er wordt niet zo snel getrokken aan keepers. Buiten dat is het ook de vraag of PSV überhaupt wil meewerken. Als er iets komt, dan zal er een gesprek komen. Anders ben ik gewoon PSV’er.”

 


Facebook Comments

7 REACTIES

    • Daar gaat het niet over Nick, hij zeurt al vanaf het begin dat hij in de basis hoort en daar is maar 1 manier voor, zorgen dat de trainer echt niet om je heen kan. Andere trainers zetten Messi of Ronaldo ook niet op de bank omdat die zo goed zijn.

    • Waarom zou PSV hem opstellen als Zoet weggaat? Dan kunnen ze beter gaan voor Hidde Jurjus (22) met van Osch (20) op de bank… Jurjus heeft al Eredivisie ervaring en is toe aan de stap… Pasveer (33) is goed voor de kleedkamer, maar daar heb je over 2/3 jaar niets meer aan, laat staan dat je er nog geld voor vangt…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here