Home Nieuws Vertrekwens Davy Pröpper

Vertrekwens Davy Pröpper

22
21

PSV draait stroef, de voorhoede draait stroef, het middenveld houdt ook niet over en Davy Propper draait persoonlijk ook een minder seizoen maar laat wel weten open te staan voor een vertrek bij PSV. Het is zijn goed recht maar de timing is allerminst handig na een zeer matige seizoenshelft.

“Ik denk dat ik wel wat sneller dichter bij dat gevoel kom”, zegt Pröpper in gesprek met ELF Voetbal. “Ik zie het niet echt voor me dat ik zo lang bij PSV blijf als ik bij Vitesse in het eerste heb gespeeld. Voetballend gezien ben ik volgens mij ook klaar voor een hoger niveau, een betere competitie. Afgelopen zomer had ik echt het gevoel: ik zit hier op mijn plek en wil hier blijven.”

“Het had vast wel gekund om te vertrekken. Er waren mogelijkheden. Dat ik nu bij PSV speel is dus een heel bewuste keuze. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Na dit seizoen kunnen we opnieuw evalueren. Tijdens de winterse transfermarkt gebeurt alleen iets als je het écht wil, en dat is bij mij niet het geval”, aldus Pröpper.

 


Facebook Comments

21 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here