Home Nieuws Vertrekt Georginio Wijnaldum bij Liverpool?

Vertrekt Georginio Wijnaldum bij Liverpool?

5220
0

Georginio Wijnaldum beschikt over een tot 2021 doorlopend contract bij Liverpool maar daar is wat twijfel over ontstaan.

Liverpool ligt mede dankzij Wijnaldum op koers om voor het eerst sinds 1990 de landstitel te behalen, nadat eerder al de Champions League werd gewonnen. Engelse media melden dat het niet zeker is of Liverpool met Wijnaldum wenst door te gaan. Het Britse The People beweerde deze week dat er onzekerheid is over de toekomst van de voormalige PSV aanvoerder op Anfield.


Wijnaldum is vrijwel onafgebroken basisspeler bij The Reds en had vorig jaar een groot aandeel in het behalen van de tweede plaats in een seizoen waarin slechts één nederlaag werd geleden. Uit bij Manchester City, wat meteen betekende dat de club uit Liverpool slechts 2 punten te kort kwam om de titel te veroveren.

Dit seizoen is alles anders en liggen Wijnaldum, die ook nog eens geregeld tot scoren weet te komen, en zijn teamgenoten behoorlijk op koers om de titel binnen te halen.

Is de club uit de stad van The Beatles van plan om door te selecteren? Clublegende Steve Nicol kan zich niet voorstellen dat Liverpool de 29-jarige middenvelder zal laten gaan: ‘Er wordt gesuggereerd dat hij geen nieuw contract zou krijgen. Wat een onzin! Hij heeft een enorm belangrijke rol in het succes van Liverpool in de afgelopen twee jaar’, aldus Nicol tegen ESPN. ‘Of Wijnaldum gaat vertrekken? Ik kan het me echt niet voorstellen.’


Facebook Comments