Home Nieuws Vertrekt Bert van Marwijk bij PSV?

Vertrekt Bert van Marwijk bij PSV?

54
0

Bert van Marwijk is in beeld om bondscoach te worden van de Verenigde Arabische Emiraten.

De schoonvader van trainer van Bommel heeft momenteel een klankbord- en adviesfunctie bij PSV maar staat dus mogelijk voor een vertrek uit Eindhoven. Dit is echter geen zekerheid omdat nog niet bekend is hoe de eventuele functie exact ingevuld gaat worden.

De inmiddels 66-jarige oud bondscoach van diverse landen kan op korte termijn in het Midden-Oosten aan de slag als hij de onderhandelingen met de voetbalbond succesvol afrondt, melden meerdere media. Van Marwijk was eerder verbonden aan Oranje, Saudi Arabiƫ en Australiƫ.

Toch hoeft een eventuele functie van Van Marwijk als bondscoach niet meteen te leiden tot een einde van zijn achtergrondrol bij PSV. De Limburger adviseert Mark van Bommel in een rol als mentor en adviseur en doet dat zonder bij duels op de bank te zitten.

Hij staat niet dagelijks maar af en toe op het trainingsveld op de Herdgang, is beschikbaar als klankbord en zit bij wedstrijden op de tribune. Tijdens interlandperiodes is het op de Herdgang vrij rustig omdat veel spelers van de diverse selecties uitvliegen en daarom zou van Marwijk’s nieuwe rol niet meteen tot een exit bij PSV hoeven leiden.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here