Home Nieuws Vertrek Walter Benítez deert De Mos niets, die PSV wijst op Wellenreuther:...

Vertrek Walter Benítez deert De Mos niets, die PSV wijst op Wellenreuther: ‘Niet rouwig om zijn’

831
0

Aad de Mos gaat er donderdagavond eens goed voor zitten. De Mos denkt en verwacht maar weet eigenlijk zeker dat PSV aanstaande donderdag landskampioen is.

De Mos keek deze week nog eens in zijn immer aanwezige glazenbol en concludeert onomwonden en zonder twijfel dat PSV op donderdag 25 april de landstitel zal gaan pakken. In de nieuwste aflevering van Elfrink & De Mos stelt de voormalig trainer tegenover Rik Elfrink dat PSV zeker mag van winst in Heerenveen en dus zeker mag zijn van winst van de Eredivisie. Ook gaat hij in op de interesse van PSV in Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther. De Mos adviseert PSV die interesse door te zetten en concreet te maken.

De Mos denkt dat PSV donderdag al kampioen wordt, daar is de Haagse analist stellig in. “Die gaan zelf winnen in Heerenveen, die willen dat direct afmaken. Feyenoord krijgt het heel moeilijk, na die festiviteiten na de bekerwinst, bij Go Ahead. Dus bij welke uitslag dan ook, PSV is kampioen op 25 april.”

Journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad twijfelt al langer aan de wedstrijd in Heerenveen. De journalist benadrukt dat PSV bij verlies van Feyenoord nog altijd een punt moet pakken, maar De Mos twijfelt er geenszins aan dat PSV dat punt daadwerkelijk zal gaan pakken. “Dat gaan ze ook doen”, deelt De Mos zijn visie in gesprek met Rik Elfrink, die zoals gezegd al langer twijfelt aan een goed resultaat van PSV in Heerenveen. Dat heeft ondermeer met de matige statistieken van PSV in Friesland van doen. Van de laatste elf edities won PSV slechts éénmaal. Dat was vorig jaar toen de treffer van Cody Gakpo de winnende treffer werd. PSV won met 0-1 in Friesland.

De Mos wijst PSV ook nogmaals op de keeper van Feyenoord, Timon Wellenreuther. PSV is naar verluidt serieus geïnteresseerd in de Duitse doelman. Een feit dat De Mos niet verrast. “Ik kan me voorstellen dat een topclub als PSV achter hem aan zit. Mocht Benítez vertrekken, dan zou ik daar niet rouwig om zijn als die Wellenreuther in de goal zou staan”, aldus Aad de Mos die geenszins een fan is van Walter Benítez en de Argentijn vaak een buikschuiver noemt.

“Als een speler niet meer wil… en dat heeft hij ook duidelijk aangegeven, dat hij eerste keeper wil worden. Als hij dan geen duidelijkheid krijgt bij Feyenoord wie er eerste keeper wordt… dat ligt natuurlijk heel gevoelig, met een jongen uit de eigen opleiding in de vorm van Justin Bijlow”, wijst De Mos naar de positie van de doelman van Feyenoord, die deze zomer wellicht een stap naar PSV zou kunnen gaan maken.


Vorig artikelBeslissing genomen: PSV biedt André Ramalho nieuw contract aan
Volgend artikelEngelse krant onder de indruk: ‘Geen enkele andere club in Europa creëerde meer kansen dan PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in