Home Nieuws Vertrek Van Nistelrooij viel Jarrad Branthwaite zwaar: ‘Beste coach tot nu toe’

Vertrek Van Nistelrooij viel Jarrad Branthwaite zwaar: ‘Beste coach tot nu toe’

1261
1

Dat het vertrek van Ruud van Nistelrooij veel losgemaakt heeft in en rond de selectie mag geen geheim meer heten.

De vele verhalen, roddels en geruchten over klagende spelers en ontevreden spelers, zijn inmiddels wat naar de achtergrond verdwenen nu voor de meeste spelers een periode vrijaf is aangebroken. Ook de behaalde tweede plaats en de ontwikkelingen rond PSV en Peter Bosz zorgen ervoor dat de gemoederen rond het plotselinge vertrek van Ruud van Nistelrooij naar de achtergrond zijn verdreven. Er gloort immers nieuw elan.

Daarnaast moeten we niet vergeten dat er ook vele tevreden spelers waren onder Ruud van Nistelrooij. Ook dat is de normaalste zaak van de wereld. Ontevreden spelers, geeft automatisch ook tevreden spelers. De Engelse verdediger Jarrad Branthwaite weet duidelijk tot de groep tevreden spelers te horen.

Onlangs had het magazine de PSV Supporter een uitgebreid interview met de Engelse verdediger Jarrad Branthwaite. De jonge Britse verdediger, hard op weg naar Everton en een jaar Premier League, spreekt openhartig over zijn goede relatie met Ruud van Nistelrooij. Het viel Branthwaite zwaar dat Van Nistelrooij zo plotseling opstapte als coach van PSV. In gesprek met het magazine zegt hij dat Van Nistelrooij zijn beste coach tot nu toe was.

“Ik heb hele goede ervaringen met Ruud. Het is een fijne trainer die zijn visie duidelijk uitgelegd krijgt aan zijn team waarbij het voor iedereen duidelijk is wat er van hem verwacht wordt. Dus dat is heel positief.”

De verdediger heeft in het verleden bij Everton ook met Carlo Ancelotti gewerkt. Branthwaite is nog altijd onder de indruk van de Italiaanse grootmeester. “Een absolute grootheid. Die man leeft en ademt voor voetbal. Hij had ook zo verschrikkelijk veel ervaring, hij liep natuurlijk al wat jaartjes mee. Die twee namen komen bij mij het eerste in me op als ik aan mijn beste coach tot nu toe denk”, aldus Jarrad Branthwaite.


Vorig artikelJa, Peter Bosz stelt stevige eisen maar PSV ook na ‘Schmidt tijdperk’
Volgend artikelEnthousiaste Wesley Snijder laat Mark van Bommel niet met rust tijdens interview

1 REACTIE

  1. Geen nieuwe spelers halen. Laat Bosz 1e jaar met dezelfde spelers doen als RvN. Dan pas kan je weten of Bosz beter heeft gedaan dan RvN. Straks je 5 nieuwe betere spelers, wordt die kampioen,
    schreeuwt iedereen Bosz is beter. Maar helaas wordt niet gekeken door menigte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in