Home Nieuws Vertrek Ritsu Doan naar Freiburg aanstaande, vraagt PSV te weinig voor Doan?

Vertrek Ritsu Doan naar Freiburg aanstaande, vraagt PSV te weinig voor Doan?

3078
0

Ritsu Doan gaat PSV verlaten. De Japanner wacht een transfer naar SC Freiburg.

SC Freiburg, de nummer zes van het afgelopen Bundesliga-seizoen, heeft zich gemeld voor de 24-jarige Japanner en is dus serieus in de markt voor Doan. Freiburg wil Doan snel overnemen van PSV, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Aan interesse geen gebrek want Doan staat in de belangstelling van meerdere Duitse clubs, maar Freiburg is het meest concreet.

PSV vraagt acht à negen miljoen euro voor Doan en dit is inclusief bonussen. Vraagt PSV een marktconforme vraagprijs of gaat Doan Eindhoven voor een vriendenprijsje verlaten? Doan is een gewilde en populaire voetballer in de Bundesliga maar genoemde transfersom lijkt aan de lage kant te zijn. Volgens het Eindhovens Dagblad is de club uit het zuiden van Duitsland wel bereid ver te gaan. Doan staat nog twee jaar onder contract bij PSV. PSV betaalde drie jaar geleden 7,5 miljoen euro aan FC Groningen en zal dus een minimale winst gaan boeken op de Japanner.

Doan werd door Roger Schmidt onderschat en mocht vaak invallen maar werd later ook basisspeler onder Schmidt, die nu eenmaal veel, graag en vaak wisselde. Doan is een speler die over een langere periode vertouwen nodig heeft om te kunnen presteren. De Japanner kreeg helaas bij PSV nooit over een langere periode de kans te presteren maar stelde eigen zelden teleur. In 24 Eredivisie wedstrijden scoorde Doan acht keer.


Vorig artikelVIDEO: Xavi Simons, Welcome to PSV Eindhoven
Volgend artikelJohn de Jong over Xavi Simons: ‘We hebben bijna al zijn wedstrijden gezien’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in