Home Nieuws Vertrek Hirving Lozano bij Napoli aanstaande, Napoli blijft pijlen richten op Johan...

Vertrek Hirving Lozano bij Napoli aanstaande, Napoli blijft pijlen richten op Johan Bakayoko

3052
0

PSV heeft afgelopen week toegeslagen in de Serie A door Bologna aanvoerder Jerdy Schouten over te nemen.

De transfer is nog niet helemaal in kannen en kruiken want er dienen nog enkele bevestigingen in de vorm van enkele handtekeningen te worden gezet maar die transfer gaat er wel komen. PSV gaat Jerdy Schouten dus zeker vastleggen, maar dat betekent niet dat Aster Vranckx de hoop in een transfer naar PSV heeft opgegeven, zo meldt journalist Sacha Tavolieri over de middenvelder van Wolfsburg.

Vranckx zou nog altijd de stap naar Eindhoven willen maken, omdat hij PSV als een stap hogerop in zijn carrière ziet. PSV zou ook nog altijd met VfL Wolfsburg in gesprek zijn over de middenvelder en zelfs al op hoofdlijnen een akkoord hebben bereikt met de Volkswagen club.

Dezelfde journalist meldt dat als het aan Napoli ligt PSV juist een speler naar de Serie A zou zien kunnen vertrekken. Johan Bakayoko staat er nog altijd goed op bij een aantal grote Europese clubs. Ook in Graz liet Bakayoko weer zien wekelijks stappen voorwaarts te maken in zijn ontwikkeling. Bakayoko leidt weinig balverlies en is sterk aan de bal en sterk met de bal aan de voet. Bosz zag in Graz dat Bakayoko wel wat rust nodig had en dus wisselde de trainer de snelle Belgische buitenspeler in de tweede helft.

De interesse van het Italiaanse Napoli in Johan Bakayoko dateert van enkele weken geleden, maar volgens journalist Sacha Tavolieri wordt die interesse binnenkort concreet middels een fors bod op Bakayoko. Napoli zou momenteel namelijk een bod voorbereiden omdat Hirving Lozano geacht wordt deze zomer te vertrekken bij Napoli.

MLS-club Los Angelos ziet de komst van Lozano zitten maar is nog niet zover dat de transfer ook al aanstaande is. De journalist weet ook te melden dat Napoli in gesprek is met twee Premier League-clubs om een transfer naar Engeland mogelijk te maken.


Vorig artikelTrainer en spelers Sturm Graz onder de indruk: ‘PSV kan ver komen in de Champions League’
Volgend artikelPSV troeft AC Milan af en is trots op definitieve ‘Serie A transfer’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in