Home Nieuws Vertrek Dries Mertens bij Napoli lijkt aanstaande: Premier League lonkt

Vertrek Dries Mertens bij Napoli lijkt aanstaande: Premier League lonkt

1171
0

Dries Mertens en Napoli lijken af te stevenen op een einde van de jarenlange samenwerking.

Mertens is een half god in Napels en heeft door zijn onuitputtelijke scoringsdrift de harten van de Napolitanen veroverd. Lange tijd had het er alle schijn van dat Mertens en Napoli op een voortzetting van de samenwerking afstevende maar er lijkt een kink in de kabel gekomen te zijn.


Mertens heeft zijn aflopende contract bij Napoli nog altijd niet verlengd. La Gazzetta dello Sport weet waarom. De Belgische aanvaller heeft onenigheid met voorzitter Aurelio De Laurentiis over de bestemming van de boetes die hij heeft moeten betalen, omdat hij een van de spelers was die in november weigerde verplicht op trainingskamp te gaan.

Mertens wil dat die bedragen naar een goed doel gaan. Napoli is op zijn beurt niet langer bereid een jaarsalaris van 4,5 miljoen euro uit te keren, plus 2 miljoen aan tekengeld. De gesprekken over een nieuwe deal zouden inmiddels al sinds 1 maart stil liggen. Verschillende Premier League-clubs, waaronder Arsenal, Chelsea en Manchester United, volgen de situatie met veel belangstelling, melden zowel Italiaanse als Engelse media.


Facebook Comments