Home Nieuws Vertessen probeert bescheidenheid af te schudden: ‘Ik heb wel mezelf laten zien...

Vertessen probeert bescheidenheid af te schudden: ‘Ik heb wel mezelf laten zien vandaag’

941
0

Heeft PSV zijn eerste spits in de persoon van Yorbe Vertessen dan eindelijke gevonden zolang Luuk de Jong nog niet terug is?

Die conclusie lijkt wat vroeg getrokken maar feit is dat Vertessen nog steeds een enorm wapen heeft met zijn snelheid. Zaak is nu om snelheid aan techniek te koppelen. Of dat gaat lukken blijft de vraag. Vertessen vertelt ook eerlijk dat hij het recent nog heel moeilijk heeft gehad. “De goals waren heel lekker, zeker omdat we iets moesten doen na de wedstrijd tegen Cambuur”, zei Vertessen tegen ESPN. “Als je dan met twee goals op voorsprong komt, kill je de wedstrijd al een beetje. Dat is gewoon heel lekker. Ik maak gewoon twee hele snelle en goede goals vandaag. Ik heb mezelf wel laten zien.”

Vertessen blikt vervolgens terug op de afgelopen maanden. De aanvaller moest de seizoensstart missen bij PSV door een blindedarmontsteking. “Het was toch wel even heel moeilijk voor me. Ik heb een mindere periode gehad. Maar ik voel nu aan mezelf dat ik mijn basis en goede gevoel terug heb.”

“Ik wil daar nu verder aan bouwen en stappen maken. De blindedarmontsteking kwam op een verkeerd moment vind ik, maar ik heb het goed overwonnen. Ik heb het moeilijke moment achter me kunnen laten.”

De trainer is maar wat blij met de prestatie van de Belg. Van Nistelrooij zag dat de eerste twee doelpunten van zijn voet PSV houvast en rust gaven. “Toen Yorbe net aan het woord was, dacht ik even terug aan de tijd bij Onder-19, waarin ik met hem samenwerkte. Nu hebben we hier een mooi succes beleefd in de Europa League. Een mooi moment”, aldus Van Nistelrooij na afloop.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here