Home Nieuws Versterkingen lijken op komst: ‘Justin Kluivert is een heel goede optie’

Versterkingen lijken op komst: ‘Justin Kluivert is een heel goede optie’

40847
0

Het heeft er alle schijn van dat PSV en Peter Bosz op een akkoord afstevenen. Het zal er toe gaan leiden dat PSV en de gewilde trainer één dezer dagen bekend zullen maken een dienstverband met elkaar aan te gaan.

Hoewel er nog niets rond is, wordt er al volop gespeculeerd over de nodige versterkingen. Het voetbal wat Bosz predikt zou bepaalde versterkingen moeten brengen maar los van die theorie, zal er veel gaan gebeuren rond de selectie die afgelopen seizoen tweede van Nederland wist te worden. Tal van spelers hebben een vertrekwens kenbaar gemaakt bij de directie en andersom richt PSV haar pijlen op beschikbare spelers. Zo is de verwachting dat Stijn Spierings spoedig een contract bij PSV zal gaan ondertekenen.

Verder worden er al heel wat spelers beschikbaar aan PSV gekoppeld. Of het allemaal reaslistisch en haalbaar is, valt nog te bezien maar een opvallende naam is Justin Kluivert. Althans, zijn naam valt bij de Peesjevee podcast. Andere gebruikelijke namen passeren ook de revue. Van Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez wordt verwacht dat zij PSV zullen gaan verlaten. Ook rondom doelman Walter Benítez zijn er geruchten over een mogelijke transferwens.

Elfrink zegt daarover: “Van Benítez heb ik nog niets gehoord, maar het kan ook best zijn dat PSV daar nog iets over heeft gehoord”, vervolgt de journalist. “Zo’n gerucht kan best zorgwekkend zijn. Dat we nog niets hebben gehoord, geeft geen garanties. Het kan best zijn dat hij met zijn nieuwe zaakwaarnemer bezig is. Dat je wisselt van zaakwaarnemer, is altijd voer voor geruchten.”

Terug naar de aan te trekken spelers. Zoals gezegd lijkt er versterking op komst te zijn in de persoon van Stijn Spierings. “Stijn Spierings zal normaal gesproken snel komen, als het allemaal meezit. Dan heb je die als extra man op het middenveld. Simons behouden wordt cruciaal en links voorin moet je wat doen. Plus een extra man voor Fábio Silva. Je hebt iemand nodig die Luuk de Jong partij kan bieden.”

Dan wijst Elfrink naar Justin Kluivert als verrassende versterking. Kluivert werkte eerder al met Peter Bosz samen bij Ajax. “Er gaan nu veel dingen veranderen en er moet snel nieuw bloed in die selectie komen. Ook voorin. Je kunt aan spelers denken en misschien wel weer een poging bij Danjuma wagen. Justin Kluivert is ook een hele goede optie. Zou zomaar kunnen. Zijn vader Patrick heeft in 2007 die ene goal tegen Ajax gemaakt. Achteraf het kampioensdoelpunt”, aldus Elfrink.


Vorig artikelCollegialiteit | ‘Opnieuw assistent worden zou een trap na zijn aan Van Nistelrooij’ of gaf Rutten al een trap na?
Volgend artikel‘Dure’ Bosz ziet project PSV zitten: PSV zoekt naar rechtsbenige verdediger, verdedigende middenvelder en linksbuiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in