Home Nieuws Verslagenheid bij Schmidt na blessure Boscagli maar Madueke mogelijk terug tegen Ajax

Verslagenheid bij Schmidt na blessure Boscagli maar Madueke mogelijk terug tegen Ajax

611
0

Forse tegenslag. Zo kunnen we de blessure van Olivier Boscagli het beste omschrijven.

Roger Schmidt voelde een vorm van verslagenheid na het vernemen van het zware blessureleed van de Fransman. De Franse verdediger moet de komende maanden toekijken en dat zint Roger Schmidt geenszins. De verdediger mist waarschijnlijk ook de eerste maanden van het nieuwe seizoen.

Schmidt prijst de ontwikkeling van Boscagli en ziet in de verdediger een belangrijke schakel voor de toekomst van PSV. “Hij heeft zich perfect ontwikkeld in mijn ogen”, zegt Schmidt op de persconferentie ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Leicester City. “Als je twee jaar zo hard werkt en nu eindelijk echt kunt oogsten, is dit ongelofelijk hard en zwaar. Wij moeten morgen voor Olivier winnen.”

Noni Madueke moet de wedstrijd tegen Leicester ook missen maar er gloort hoop voor zondag. “Alleen is hij er misschien een weekje uit en Olivier wel zeven of acht maanden”, duidt Schmidt. “Hij had zich hier zo op verheugd en wij als team ook. Nee, onze aanloop is allesbehalve ideaal, maar wij moeten en gaan door. We gaan alles op alles zetten om morgen door te komen, neem dat van me aan.”


Vorig artikelEngelse media vragen Schmidt naar steun PSV fans: ‘In Leicester geweldig, nu 10 keer beter’
Volgend artikelKritische noten ED aan adres Roger Schmidt: ‘Binnen PSV niet iedereen overtuigd van programma Schmidt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in