Home Nieuws ‘Verschrikkelijk afgetrainde Ihattaren’ verrast iedereen op de Herdgang

‘Verschrikkelijk afgetrainde Ihattaren’ verrast iedereen op de Herdgang

19213
0

Het is feitelijk de normaalste zaak van de wereld om als topsporter afgetraind te zijn.

Die constatering geldt dus ook voor Mo Ihattaren. En toch is het ook bijzonder te noemen dat de negentienjarige Utrechter na zijn vakantie topfit op de Herdgang verscheen. De jongeling heeft in zijn vakantie flink doorgetraind en dat mag als een prestatie worden gezien.


Ook in medialand is de fitheid van Ihattaren niet onopgemerkt gebleven. Zo gaat het bij de Telegraaf ook over de fitheid van de aanvaller. Het medium uit Amsterdam meldt dat iedereen op de Herdgang verrast is door de fitheid van Ihattaren.

“Ihattaren schijnt zich verschrikkelijk afgetraind op de training te hebben gemeld”, zegt chef voetbal Valentijn Driessen van De Telegraaf. “Bij alles en iedereen bij PSV vielen de schellen van de ogen, toen hij op het trainingsveld verscheen. Echt afgetraind. Er is geen enkele vergelijking te maken met vorig jaar, toen hij na dat hele corona-gebeuren verscheen.”

Driessen vraagt zich af of Ihattaren heeft geleerd van vorig seizoen toen zijn gewicht wekelijks voer voor discussie was. “Maar is het kwartje gevallen voor PSV of is het omdat hij toch aast op een transfer? Als hij straks daadwerkelijk wordt opgehaald door Van Bommel en hij moet die Duitse competitie in. Voordat je dan op topniveau zit duurt het verschrikkelijk lang. Dat hij dus al bezig is met een transfer kan natuurlijk best”, zegt collega Mike Verweij over Ihattaren.

“Hij heeft het vorig jaar niet goed gedaan. Als je te dik bij PSV komt, is dat gewoon stom. Maar die jongen heeft wel wat voor zijn kiezen gekregen. Het overlijden van zijn vader, de coronacrisis is voor veel spelers ook niet makkelijk. Als hij nu het licht heeft gezien, zou dat voor iedereen fantastisch zijn”, aldus Mike Verweij.


Facebook Comments Box