Home Nieuws Verschillende media bevestigen aanstaande transfer Pepi naar PSV, transfersom 9 miljoen euro

Verschillende media bevestigen aanstaande transfer Pepi naar PSV, transfersom 9 miljoen euro

1441
0

Verschillende media rollen over elkaar heen wat de statusupdate rond Ricardo Pepi aangaat maar de Amerikaanse spits tekent snel bij PSV.

Dat is inmiddels vrijwel zeker te noemen. Ricardo Pepi zal binnen afzienbare tijd gepresenteerd worden in het Philips Stadion, is de algehele verwachting inmiddels na wekenlange onderhandelingen. Ook Voetbal International en het Eindhovens Dagblad melden de komst van Pepi naar PSV, evenals Duitse media.

De transfersom lijkt alsnog lager uit te vallen dan de bedragen die de ronde deden afgelopen dagem. Naar verluidt betaalt PSV negen miljoen euro voor de spits, terwijl FC Augsburg een stevig en ‘dubbelcijferig’ doorverkooppercentage lijkt te bedingen in het contract tussen PSV en Augsburg.

Niettemin is en blijft het een serieuze en grote transfer voor PSV, zeker gezien de nog jonge leeftijd van de spits, die veel potentie wordt toegeschreven. De details van het contract liggen welhaast op straat maar toch valt de transfersom lager uit dan verwacht.

Het had er alle schijn van dat PSV 10,5 miljoen euro zou betalen voor Pepi, los van het doorverkooppercentage maar de genoemde negen miljoen euro is toch een stuk lager. Pepi heeft al enige weken geleden zijn zinnen had gezet op een transfer naar PSV, waar hij samen gaat werken met trainer Peter Bosz. De Amerikaans international moet met Luuk de Jong gaan concurreren voor een plaats in de punt van de aanval, waarbij Luuk de Jong op zijn tellen moet gaan passen.

Afgelopen seizoen speelde Pepi op huurbasis bij FC Groningen, waar hij twaalf Eredivisie-goals wist te produceren. Augsburg FC kocht Pepi anderhalf jaar geleden nog voor ruim zestien miljoen euro van Dallas FC, maar club en speler zijn nooit een match geworden.


Vorig artikelPSV meldde zich bij Leeds aanvaller Summerville: ‘Ik wil pas na het EK informatie’
Volgend artikelJong PSV-verdediger Seelt naar Sunderland | Miljoenentransactie tussen PSV en Sunderland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in