Home Nieuws ‘Verschil tussen vraag en aanbod over transfersom Steven Berghuis wordt kleiner’

‘Verschil tussen vraag en aanbod over transfersom Steven Berghuis wordt kleiner’

175
0

PSV hoopt de selectie nog altijd te kunnen versterken met Steven Berghuis. VI weet te melden dat het verschil tussen vraag en aanbod steeds kleiner aan het worden is.

In Rotterdam lijken ze eieren voor hun geld te gaan kiezen. Verschillende bronnen rond Feyenoord weten dat steeds meer personen binnen de club Berghuis toch wel willen zien vertrekken. De speler zelf heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV en de club heeft het geld nodig om stappen te kunnen gaan maken.

Zaakwaarnemer Mino Raiola zal volgens VI daarom gas gaan geven om de transfer snel af te kunnen ronden. Het verschil tussen vraag en aanbod is bovendien niet heel groot. Feyenoord zou minstens 15 miljoen euro willen, terwijl PSV de waarde schat op 10 miljoen euro, weet VI te melden. Het heeft er alle schijn van dat beide clubs in het midden zullen gaan uitkomen. Zoals eerder al werd aangehaald staat PSV open voor een som van 10 miloen euro met een uitloop naar 12,5 miljoen in de vorm van bonussen.

Berghuis zou zelf graag de overstap maken, omdat hij enthousiast is geraakt over de plannen in Eindhoven na een gesprek met Mark van Bommel in mei. De aanvaller wil Champions League spelen, meedoen om de titel en een plek afdwingen in de selectie van Oranje.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here