Home Nieuws Veronica-analisten weten meer over ware beweegredenen Van Nistelrooij: ‘Toen was hij er...

Veronica-analisten weten meer over ware beweegredenen Van Nistelrooij: ‘Toen was hij er klaar mee’

2611
0

De zoveelste versie over de daadwerkelijke redenen van het vertrek van Ruud van Nistelrooij bij PSV.

Deze keer een versie van Andy van der Meijde. Van der Meijde heeft maandagavond meer details onthuld over de situatie rond het vertrek van Ruud van Nistelrooij. Volgens van der Meijde zijn er een paar verhalen die niet kloppen en valt de spelers van de selectie niets te verwijten. Tafelgenoot Wesley Sneijder gaf aan vorige week kort contact met Van Nistelrooij te hebben gehad. Sneijder weerspreekt overigens de versie van Andy van der Meijden enkele keren.

“De spelers zijn uitgenodigd door de directie”, vertelt Van der Meijde bij Veronica Offside. “Niet andersom, want er zijn geen spelers naar de directie gegaan. Er is daar een gesprek geweest over het nieuwe seizoen, niet eens over Van Nistelrooij. Hij zou er later achter zijn gekomen dat ze dat gesprek zonder hem hebben gehad en toen heeft hij gezegd, ik ben er klaar mee. Spelers hebben niks over hem gezegd”, is van der Meijde stellig.

Sneijder vraagt zich tegelijkertijd af hoe van der Meijde aan deze informatie komt en of hij zeker weet dat het klopt. Eerder kwam er ook naar buiten dat er onenigheid was met zijn assistenten en ook daar weet Van der Meijde meer over. “Fred Rutten en André Ooijer mochten niks doen. Hij had een andere assistent en die deed alle trainingen. Die waren er ook wel klaar mee”, zegt van der Meijde over de gevoelstemperatuur op de Herdgang bij André Ooijer en Fred Rutten.

Sneijder hoort het geheel aan maar twijfelt aan de versie van Andy van der Meijde. Sneijder is terughoudend en concludeert zonder twijfel dat het echte verhaal door Ruud van Nistelrooij zelf naar buiten gebracht moet worden.


Vorig artikelStijn Spierings woensdag in Eindhoven voor eerste gesprek met PSV
Volgend artikelBritse pers: Van Nistelrooij kandidaat-trainer bij Leicester City

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in