Home Nieuws Vermoeide André Ramalho verklaart foutenfestival, Ritsu Doan is Roger Schmidt dankbaar

Vermoeide André Ramalho verklaart foutenfestival, Ritsu Doan is Roger Schmidt dankbaar

4617
0

In gesprek met ESPN gaven André Ramalho en Ritsu Doan na afloop hun visie op het duel tegen Fortuna Sittard.

PSV won eenvoudig en dus kijkt een ieder aan PSV zijde uiteindelijk met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen Fortuna. “Als je wint en de nul houdt ben ik altijd tevreden”, aldus Ramalho. “We hebben het naar mijn gevoel goed gedaan.” Gevraagd werd aan de verdediger hoe het kwam dat het spel steeds slordiger werd en er zoveel fouten gemaakt werden. “Het was heel zwaar. Iedereen was aan het eind vermoeid. Het is dan lastig om de focus te houden en dan maak je al snel eenvoudige fouten”, zo gaf hij aan. “We hebben een paar goede kansen gecreëerd. We hadden vaker moeten scoren.”

Ramalho ging verder: “De tegenstander heeft eigenlijk geen kans gehad. Dat is een goed teken. Dit was een bekerwedstrijd, dan is het alles of niets. Wij hebben gewonnen en zijn dus door. Dat was het belangrijkste.”

Ritsu Doan was met zijn twee mooie doelpunten de man van de wedstrijd en de Japanner liet opnieuw zien dat Roger Schmidt eigenlijk niet meer om hem heen kan. In gesprek met ESPN gaf Doan aan tevreden te zijn over zijn spel. “Het was nu natuurlijk voor de beker, dan weet je dat het zwaar gaat worden. Maar we verdienden om te winnen, het was een goede wedstrijd”, aldus Doan. “Twee goals scoren is lekker, maar mijn ploeggenoten hebben daar ook bij geholpen. Daar moet ik ze voor bedanken.”

Doan zegt over zijn twee doelpunten: “Het eerste doelpunt was een combinatie met Mario, dat was een goede een-twee met hem”, zo gaf hij aan. “Bij de tweede zocht ik naar een ploeggenoot, maar zag vervolgens het moment om zelf te schieten en dat was een goede goal.” De Japanner is Roger Schmidt dankbaar voor de kansen die hij krijgt. “Hij geeft me het vertrouwen. Ik geniet om samen te mogen spelen met dit team”, zei de Japanner over zijn trainer, die hem wel weer voortijdig naar de kant wist te halen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here