Home Nieuws Vermoedelijke opstelling: Viergever, Gutiérrez, Lozano en Malen terug in de basis

Vermoedelijke opstelling: Viergever, Gutiérrez, Lozano en Malen terug in de basis

57
0

PSV postte dinsdagmorgen een foto op Facebook om het elftal succes te wensen op jacht naar een volgende ronde van de kwalificatie voor de Champions League.

Erick Gutiérrez en Jeroen Zoet sierden de foto. Daaruit kunnen we wellicht opmaken dat Erick Gutiérrez weer in de basis zal beginnen. Dat is ook de verwachting van de landelijke media. Mark van Bommel lijkt voor de returnwedstrijd tegen FC Basel terug te grijpen op de opstelling die hij voor het heenduel gebruikte, verwacht het Eindhovens Dagblad. Nick Viergever, Erick Gutiérrez, Hirving Lozano en Donyell Malen keren in dat geval terug in de basis.

Debutant Olivier Boscagli, Jorrit Hendrix, Cody Gakpo en Sam Lammers kregen zaterdag tegen Ajax een kans in de basis, omdat Van Bommel het bovengenoemde viertal rust wilde geven. Gelegenheidslinksback Michal Sadílek lijkt wederom de voorkeur te krijgen boven nieuwelingen Boscagli en Toni Lato.

De vermoedelijke PSV-opstelling: Zoet; Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadílek; Rosario, Bergwijn, Gutiérrez; Lozano, Malen, Bruma.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here