Home Nieuws Vermoedelijke opstelling tegen Sevilla: Lozano, Dest in de basis, Tillman voor Saibari

Vermoedelijke opstelling tegen Sevilla: Lozano, Dest in de basis, Tillman voor Saibari

2090
1

PSV wacht een stevige maar prachtige clash tegen Sevilla FC, waarbij de achterban met veel vertrouwen toeleeft naar de wedstrijd.

Op jacht naar de eerste overwinning in het miljardenbal houdt Peter Bosz volgens het Eindhovens Dagblad vast aan zijn wisselingen van afgelopen weekend tegen FC Volendam.

Dat zou betekenen dat Jordan Teze en Sergiño Dest de vleugelverdedigers gaan zijn en in het hart van de verdediging gaan Olivier Boscagli en Armel Bella-Kotchap het centrum gaan vormen.

Het lijkt er op dat Bosz vertrouwen blijft houden in de Duitse centrale verdediger Bella-Kotchap, die nog niet wekelijks weet uit te blinken.

Op het middenveld en in de aanval vinden volgens het Algemeen Dagblad de meeste wijzigingen plaats. Zo lijkt Jerdy Schouten weer fit genoeg en keert hij terug in de basis. Dit lijkt ten koste te gaan van Ismael Saibari, want Malik Tillman houdt zijn basisplek.

Voorin is er toch sprake van een verrassing want Bosz heeft geen basisplaats voor Johan Bakayoko ingeruimd. De verwachting is dat naast Luuk de Jong en Noa Lang, Hirving Lozano vanaf rechts zal starten.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Sevilla FC: Benitez; Teze, Bella-Kotchap, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Lozano, De Jong, Lang.


Vorig artikelOver De Herdgang Bastards en eventuele uitbreiding van het Philips Stadion
Volgend artikelLuuk de Jong gaat strijd aan met Sergio Ramos, Spaanse media waarschuwen Ramos voor De Jong

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in