Home Nieuws Vermoedelijke opstelling PSV tegen Rangers: Veerman op 10, uitblinker Saibari opnieuw in...

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Rangers: Veerman op 10, uitblinker Saibari opnieuw in de basis

2497
0

Ruud van Nistelrooij start waarschijnlijk met dezelfde elf namen als in de uitwedstrijd tegen Rangers FC.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het middenveld zal vermoedelijk de sleutel tot succes gaan worden, zo is de algehele verwacting. In dat kader kunnen er lessen worden getrokken uit de eerste helft van Rangers – PSV, waarin de ploeg van Ruud van Nistelrooij een mannetje te kort kwam op het middenveld. PSV had in de eerste helft op Ibrox veel moeite om Veerman te bereiken, maar na een simpele omzetting na rust ging dat beter.

De middenvelder uit Volendam zal woensdagavond opnieuw als nummer tien beginnen, met Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez achter hem. Dat zou betekenen dat Guus Til en Xavi Simons op de bank beginnen.

Achterin kiest Van Nistelrooij centraal achterin opnieuw voor André Ramalho en Armando Obispo. Jordan Teze speelt weer als rechtsback. De zeer sterk aan het seizoen gestarte Ismael Saibari staat weer als rechtsbuiten geposteerd. Met name na de pauze speelde de jongeling op Ibrox ijzersterk en creëerde hij een drie tal grote kansen die eigenlijk afgemaakt hadden moeten worden.

De vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Gutiérrez, Veerman; Saibari, De Jong, Gakpo


Vorig artikelGrotendeels fit PSV staat op de drempel van de Champions League, 6 spelers ontbreken
Volgend artikelPlaatst PSV zich voor de Champions League? Profiteer van een Odds Boost en pak 40 keer je inzet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in