Home Nieuws Vermoedelijke opstelling PSV in Rotterdam: rust onder de lat, Madueke op tijd...

Vermoedelijke opstelling PSV in Rotterdam: rust onder de lat, Madueke op tijd fit, Veerman reserve

4452
0

Yvon Mvogo wist de afgelopen drie wedstrijden een uitstekende indruk te maken in de wedstrijden tegen Leicester City en RKC Waalwijk.

Mvogo lijkt de schroom van zich te hebben afgegooid. De doelman uit Zwitserland heerst zelfs in de lucht en dat mag toch best een verassing worden genoemd na zijn eerdere onverwachte eliminatie enkele maanden terug. Joel Drommel had genoeg geblunderd en dus mocht Mvogo zichzelf laten zien, moet Schmidt gedacht hebben. Na slechts één wedstrijd keerde het tij weer. Maar de doelman uit Zwitserland is terug en oogt mentaal sterk en fris. De bekerfinale lijkt aan Mvogo wel besteed te zijn nu hij rust onder de lat brengt.

PSV moet het mogelijk nog doen zonder Noni Madueke, die tegen RKC Waalwijk een hamstringblessure opliep en daardoor tegen Leicester City ook al ontbrak. De verwachting is dat Madueke wel op tijd fit is maar een basisplaats niet tot de realiteit zal behoren. Het is aannemelijk dat Erick Gutíerrez daarom weer een basisplaats heeft voor de balans op het middenveld. Armando Obispo keert wellicht ook terug, al is de kans niet heel groot dat hij in de basis begint. De verdediger is enige tijd geblesseerd geweest.

De vermoedelijke opstelling PSV in Rotterdam:

Mvogo; Mauro Jr., Teze, Ramalho, Max; Sangaré, Götze, Gutíerrez; Veerman, Zahavi, Gakpo


Facebook Comments Box