Home Nieuws Vermoedelijke opstelling PSV in Londen: Branthwaite in systeem met 5 verdedigers, Gakpo...

Vermoedelijke opstelling PSV in Londen: Branthwaite in systeem met 5 verdedigers, Gakpo en Simons aanvallers

2380
0

Hoe gaat PSV donderdagavond koploper Arsenal bestrijden? Het heeft er alle schijn van dat Ruud van Nistelrooij zijn elftal gaat aanpassen.

Althans, dat verwachten de Nederlandse kranten. Never change a winning team gaat dus in Londen even niet op voor PSV. Het Eindhovens Dagblad en AD Sportwereld denken dat Ruud van Nistelrooij in Londen weleens kan kiezen voor vijf verdedigers.

“Je denkt erover na om een andere opstelling te spelen. Die afweging maak je”, zei van Nistelrooij woensdagavond. De regionale krant verwacht dat Cody Gakpo en Xavi Simons de beide aanvallers zullen zijn met Ibrahim Sangaré, Joey Veerman en Érick Gutiérrez daar achter.

De extra verdediger zal Jarred Branthwaite zijn, die centraal staat naast André Ramalho en Armando Obispo komt te spelen. Phillipp Mwene en Philipp Max zijn de vleugelverdedigers. Of het een verstandig besluit van Ruud van Nistelrooij zal zijn, valt toch wel te betwijfelen omdat met deze opstelling al voor gesorteerd wordt op de return in Eindhoven. Van Nistelrooij lijkt een puntje uit het vuur te willen gaan slepen in Londen, waar winst wellicht mogelijk is indien je vast weet te houden aan het eigen spel met vier verdedigers. Tegenstander Arsenal zal namelijk niet in haar sterkste formatie gaan aantreden, verwachten Engelse media.

Van Nistelrooij gaf ook al aan dat Noni Madueke, Luuk de Jong en Mauro Júnior nog niet zullen starten maar wel kunnen invallen.

De vermoedelijke opstelling van PSV in het Emirates Stadium: Benítez; Mwene, Ramalho, Branthwaite, Obispo, Max; Gutiérrez, Veerman, Sangaré; Simons Gakpo


Vorig artikelVan Nistelrooij rekent op ‘warm’ welkom van Arsenal fans: De Jong, Madueke en Mauro kunnen spelen
Volgend artikelJong PSV vs. de Engelse top | Een maatje te groot voor West Ham United

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in