Home Nieuws Vermoedelijke opstelling PSV in Da Luz: Zeven wijzigingen, Drommel en Teze terug

Vermoedelijke opstelling PSV in Da Luz: Zeven wijzigingen, Drommel en Teze terug

6577
0

PSV begint woensdagavond om 21u in de min of meer vertrouwde opstelling aan de grote finale tegen Benfica.

Schmidt paste in Almelo zeven wijzigingen toe ten op zichte van het duel om de Johan Cruijff Schaal> In Lissabon keert Schmidt weer terug naar de opstelling van het duel in de Johan Cruijff Arena, vermoedt het Eindhovens Dagblad. Ten opzichte van die wedstrijd zou alleen Jordan Teze nieuw zijn in de basis, denkt de krant te weten.

In vergelijking met de wedstrijd tegen Heracles lijken alleen Teze, André Ramalho, Ibrahim Sangaré en Noni Madueke hun plekje te behouden. Doelman Joël Drommel, Olivier Boscagli, Philipp Max, aanvoerder Marco van Ginkel, Mario Götze, Cody Gakpo en Eran Zahavi zullen weer gaan starten.

Vanavond rond de klok van 19u zal de opstelling bekend worden. Het zorgt als vanzelf dat er met nog meer interesse naar de beginopstelling voor het duel tegen Benfica wordt aangekeken. Kreeg Drommel rust of was de insteek juist dat Mvogo een wedstrijd in de benen moet hebben om in Lissabon onder de lat kunnen verschijnen?

Teze lijkt dus weer een nieuwe kans te gaan krijgen op de positie van rechtsback. Concurrent Mwene lijkt nog niet geheel klaar voor het grote, internationale werk.

De vermoedelijke opstelling: Drommel; Teze, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Götze, Sangaré; Madueke, Zahavi, Gakpo.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here