Home Nieuws Vermoedelijke opstelling: Madueke begint op de bank | Schreuder durft duels Blind...

Vermoedelijke opstelling: Madueke begint op de bank | Schreuder durft duels Blind vs Simons – Madueke niet aan

18433
0

PSV en Ajax strijden zondamiddag nog niet om de koppositie maar feitelijk ook weer wel. De koploper heeft immers één wedstrijd minder gespeeld dan PSV.

Bij winst kan PSV Ajax op de ranglijst passeren maar de Amsterdammers hebben dan nog wel de in te halen wedstrijd tegoed, waardoor Ajax weer over PSV heen kan stappen. Hoe dan ook, PSV moet winnen in Amsterdam en mag eigenlijk niet verliezen. Na de winst in Noorwegen kan er geconcludeerd worden dat er een vrij rustige en goede voorbereiding aan de gang is voor de mannen van Ruud van Nistelrooij.

De selectie is nagenoeg geheel fit en alle sterkhouders zijn aan boord. Sterker nog, de wedstrijd in Noorwegen kwam als geroepen omwille van het opdoen van wedstrijdritme van enkele spelers die er lang uit lagen. Denk daarbij aan Noni Madueke en Luuk de Jong, die weer extra wedstrijdminuten en ritme opgedaan hebben in de noordelijke Noorse stad.

In Amsterdam is het onrustig. Trainer Alfred Schreuder lijkt de confrontatie met Daley Blind te zijn aangegaan. De Telegraaf meldt dat Alfred Schreuder het liefst om Bind heen wil tegen PSV. De Telegraaf trekt het meteen door naar Danny Blind, omdat vader Blind op de achtergrond de lakens zou uitdelen in de Johan Cruijff Arena. De krant uit Amsterdam stookt het vuurtje aan Ajax zijde flink op door te stellen dat Schreuder ook de confrontatie met Danny Blind als machtige beleidsbepaler op deze manier aangaat. Alfred Schreuder lijkt namelijk voornemens Blind te passeren tegen PSV. De geplaagde trainer lijkt de dreiging van Xavi Simons dan wel Noni Madueke versus Daley Blind niet aan te durven.

Hoe gaat PSV Ajax bestrijden? Het Algemeen Dagblad verwacht dat alle gebruikelijke namen tegen Ajax een basisplaats gaan krijgen. Armando Obispo lijkt de voorkeur te krijgen in de verdediging, terwijl Noni Madueke genoegen lijkt te moeten nemen met een plek op de bank. Van Nistelrooij start vermoedelijk met Simons in een vrije rol aan de rechterflank, om in de tweede helft plaats te kunnen maken voor Noni Madueke.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez, Mwene, Ramalho, Obispo, Max, Sangaré, Veerman, Gutiérrez, Simons, De Jong, Gakpo


Vorig artikelGemeente Amsterdam reageert fel op spandoek: ‘Walgelijk, een dieptepunt’
Volgend artikelPSV Historie 2005 | Hoe Mark van Bommel Ajax vernederde in Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in