Home Nieuws Vermoedelijke opstelling: Cocu neemt geen risico’s

Vermoedelijke opstelling: Cocu neemt geen risico’s

30
0

Het Eindhovens Dagblad verwacht dat Phillip Cocu met weinig verrassingen zal gaan starten in de basiself tegen NK Osijek.

Vooralsnog kunnen we gerust stellen dat bij een normaal resultaat, bv een kleine overwinning, ‘het chagrijn’ van vorig seizoen blijft hangen. Immers zijn het dezelfde spelers uit jaargang 2016-2017. Philip Cocu wenst dus niets aan verassingen of lef in de vorm van een frisse jeugdspeler te brengen terwijl het publiek hier wel om schreeuwt. Verfrissing, lef en durf. Geen Lammers, geen Gudmundsson maar de vertrouwde garde van seizoen 2016-2017.

De aanwinsten Lozano en Luckassen zullen naar verwachting op de bank beginnen. Cocu lijkt te gaan kiezen voor de ervaring in het elftal met een aanval van Pereiro, De Jong en Locadia. Op het middenveld krijgt Hendrix nu de kans om zich definitief in de basis te vestigen als controlerende middenvelder.

Vermoedelijke opstelling PSV volgens het ED: Zoet; Arias, Schwaab, Isimat, Brenet; Pröpper, Hendrix, Van Ginkel; Pereiro, Luuk de Jong, Locadia


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here