Home Nieuws Vermeend PSV doelwit en Benfica spits Waldschmidt lijkt op weg naar Wolfsburg...

Vermeend PSV doelwit en Benfica spits Waldschmidt lijkt op weg naar Wolfsburg en van Bommel

1422
0

Op de dag van Benfica – PSV maakten Portugese media melding van serieuze interesse van PSV in Benfica spits Luca Waldschmidt.

Het bericht werd ook door de aanwezige Nederlandse media opgepikt en dus kreeg Roger Schmidt pal voor aanvang van het duel tegen Benfica de vraag voorgelegd of Luka Waldschmidt inderdaad op de lijst van Schmidt en PSV staat. Schmidt antwoordde ontkennend noch bevestigend en dus kon er voorzichtig worden geconcludeerd dat Waldschmidt inderdaad op de bekende lijstjes staat om als extra aanvaller voor PSV te gaan fungeren.

Duitse media melden vrijdagmorgen dat het er waarschijnlijk niet van gaat komen omdat Luca Waldschmidt onderweg lijkt te zijn naar het Wolfsburg van Mark van Bommel. De voormalig Freiburg spits, nu in dienst van Benfica, maakt zich op voor een overgang naar VfL Wolfsburg, dat naar verluidt voor 15 miljoen euro betaalt voor de aanvaller. Zo melden Duitse voetbalsites.

Ook Mark van Bommel reageerde ontkennend noch bevestigend op de berichtgevingen rond de gewilde spits. ‘Ik ontken noch bevestig het. Maar goede spelers zijn altijd interessant’, zegt Mark van Bommel. Op de vraag of van Bommel persoonlijk contact heeft gehad met Waldschmidt zegt hij: ‘Ik heb zijn nummer niet’.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here