Home Nieuws ‘Verloren en vergeten’ Noni Madueke speelt geen rol van betekenis bij Chelsea

‘Verloren en vergeten’ Noni Madueke speelt geen rol van betekenis bij Chelsea

5243
0

De transfer van Noni Madueke van PSV naar Chelsea pakte voor PSV erg goed uit want onverwacht werd de clubkas gespekt met 38 miljoen euro.

Chelsea uit de chique wijk Kensington in Londen besloot in december een gigantische investering te doen ten einde het contingent Engelse spelers in de eigen selectie omhoog te brengen. Chelsea slaagde in die opzet en schotelde Madueke een contract voor tot en met de zomer van 2030.

Een enorme lange looptijd waar duidelijk over na gedacht werd want op die manier kan de Londense club de transfersom voor Madueke over meerdere jaren afschrijven. Chelsea leek snode plannen te hebben met Madueke maar nauwelijks een maand of 9 later komt er niets van die plannen terecht. Madueke maakt zelden minuten en hangt er maar een beetje bij in Londen.

Noni Madueke is eerder een verloren en vergeten voetballer dan een volwaardig lid van de selectie. De nieuwe manager Mauricio Pochettino maakt nu eenmaal zijn keuzes, die voor Noni Madueke vaak niet goed uitpakken. We kunnen gerust concluderen dat het niet goed met Noni Madueke bij Chelsea.

Afgelopen weekend was het weer zo ver en werd de snelle vleugelaanvaller tegen Aston Villa wederom buiten de wedstrijdselectie gehouden en gisteren tegen Brighton liet de Argentijnse manager Madueke opnieuw buiten de selectie.

Na afloop van de wedstrijd werd trainer Mauricio Pochettino om uitleg gevraagd want ook Britse media kennen de ins en outs van de transfer van Madueke van PSV naar Chelsea. “Of Madueke geblesseerd is? Nee, het is gewoon een kwestie van selecteren. We hebben op dit moment veel keuzes te maken”, aldus de trainer over de speler waar zonder pardon bijna 40 miljoen euro voor werd betaald.

Het is niet dat Pochettino jonge spelers geen kansen geeft want de trainer van de Londenaren gaf eerder dit seizoen spelers als Josh Brooking, Deivid Washington, Alfie Gilchrist en Alex Matos al meermaals een kans maar Madueke moet het met beduidend minder speeltijd doen.


Vorig artikelItaliaanse topclub ziet in Bella-Kotchap directe versterking
Volgend artikelTeze wijst naar ontevreden Bosz: ‘Eerlijk gezegd weet ik niet wat hij allemaal langs de kant deed’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in