Home Nieuws Verlenging aanstaande | Babadi uitgesproken over nieuw contract: ‘Dat duurt niet lang...

Verlenging aanstaande | Babadi uitgesproken over nieuw contract: ‘Dat duurt niet lang meer’

4527
0

Isaac Babadi is tegenwoordig een target van fans en media geworden. Dat komt natuurlijk door zijn bijzondere kwaliteiten en zijn enorme potentie.

Peter Bosz zag de jonge middenvelder uitblinken in de eerste weken van het seizoen en dus dacht Bosz dat het verstandig zou zijn Babadi voor de leeuwen te gooien. Het pakte meer dan goed uit want Babadi speelde subliem voetbal de eerste weken van het seizoen. De logische terugval bleek logisch en ook te verklaren.

Daar komt natuurlijk ook door het goede spel van Ismael Saibari bij. De Marokkaanse middenvelder is een paar stapjes verder dan Babadi en lijkt op dit moment basisspeler te zijn onder Peter Bosz. De contractsituatie van Isaac Babadi is inmiddels ook onderwerp van gesprek. Babadi beschikt over een aflopend contract in Eindhoven en er staat nog geen handtekening onder een nieuwe verbintenis.

De broer van Babadi geldt als begeleider en als zaakwaarnemer. Babadi zegt daarover: “Mijn broer en ik, soms lijkt het echt mijn tweelingbroer, soms is het meer een vader voor me. Hij is nu zelfs ook op papier mijn zaakwaarnemer. Ik kan zeggen dat mijn broer eigenlijk mijn alles is”, zegt de goedlachse Babadi in gesprek met de NOS.

“Vroeger wilde ik altijd mee met waar hij ging. Dat kon niet altijd. Zelfs met het voetballen mocht ik niet altijd mee. Ik zag hem altijd voetballen met zijn vrienden, die ook voor mij broers werden. Dan moest ik zelfs huilen als ik niet mee mocht. Ik was te klein en te jong. Uiteindelijk mocht ik soms een paar keer meedoen.”

Ook in huize Babadi is de contractsituatie van het toptalent onderwerp van gesprek. “We hebben het ook gehad over mijn situatie bij PSV. Daar komt een contract bij kijken, dat duurt niet meer lang. Daar heb ik me over uitgesproken. Ik heb bij hem en bij onze zaakwaarnemer aangegeven wat ik graag wil. Dat is dat ik bij PSV blijf. Dat is deze transferperiode gelukkig gelukt, fijn dat ik ook wat te zeggen heb”, aldus Isaac Babadi.


Vorig artikelToptalent Emmanuel van de Blaak spreekt zich uit en wijst naar zichzelf: ‘Nog niet goed genoeg voor PSV 1’
Volgend artikelJong PSV maakt als titelverdediger opnieuw indruk in Engeland en verslaat Nottingham Forest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in