Home Nieuws Verdien geld met een overwinning op PEC Zwolle

Verdien geld met een overwinning op PEC Zwolle

80
0

Op zondag 19 november as. staat in Zwolle het duel PEC Zwolle tegen PSV op het programma. De Overijsselse ploeg doet het dit seizoen onder de nieuwe trainer John van ’t Schip uitstekend en staat op een keurige derde plaats achter koploper PSV en nummer twee Ajax. Zwolle heeft zelfs evenveel punten als de ploeg uit Amsterdam.

PSV heeft inmiddels een voorsprong van acht punten op zowel Ajax, als Zwolle als AZ. Met een overwinning in Zwolle zou de ploeg van Philip Cocu uitstekende zaken doen in de strijd om de titel. Een overwinning van PSV in Zwolle levert door de sterke reeks van PEC momenteel €1,69 op. Als je er daarnaast nog een weddenschap bij doet van een gelijkspel in de rust dan kan je dit verhogen naar €4,60. Zeker de moeite van een gokje waard dus.

PSV maakte de laatste jaren mooie momenten mee in het stadion van PEC Zwolle. Twee jaar geleden, op de dag dat Ajax uit bij de Graafschap gelijkspeelde pakte PSV nog de titel door met 1-3 te winnen in de Overijsselse hoofdstad. Tot na het fluitsignaal was onduidelijk of PSV inderdaad de titel zou pakken, waardoor de ontlading naderhand gigantisch was.

De laatste keer dat PEC Zwolle van PSV wist te winnen was op 13 september 2014, toen Zwolle thuis met 2-1 zegevierde. Een overwinning van PEC het is moeilijk volgens analisten van Bwin. De kans dat PSV een voorsprong weggeeft is dit seizoen echter vrij klein. PSV scoorde veruit het meest van de competitie en verloren alleen uit bij Heerenveen punten.

Bij PSV zal voornamelijk veel afhangen van de aanvallers Jürgen Locadia en Hirving Lozano. LoLo, zoals het aanvalsduo ook wel genoemd wordt door de supporters en is dit jaar lekker op dreef en scoort aan de lopende band. Met het doelpunt van vorige wedstrijd tegen FC Twente heeft ook Luuk de Jong wellicht eindelijke de ban gebroken na een doelpunten droogte van ruim 1300 minuten. Wie zal de trein van PSV dan kunnen stoppen?

Als iemand het dit jaar voor elkaar zou kunnen krijgen dan is het PEC Zwolle wel. Trainer John van ’t Schip heeft de zaakjes in Zwolle namelijk uitstekend op orde. Hij heeft een hecht collectief gesmeden en heeft pas 10 doelpunten tegen dit seizoen in elf duels. Alleen Ajax doet het momenteel net zo goed als de Zwollenaren. Het probleem zit ‘m dit jaar meer in het maken van doelpunten. De zeventien goals die tot nu toe gemaakt werden door PEC getuigen niet van een dodelijke aanval. Vier gelijke spelen en één verliespartij hebben daar voornamelijk mee te maken.

Zondag 19 november om 14.30 uur zal er afgetrapt worden in het MAC3Park stadion in Zwolle tussen de huidige nummer één en drie van de ranglijst. Houdt PSV stand en blijft de voorsprong op concurrent Ajax acht punten, of weet Zwolle te stunten en het gat te verkleinen naar vijf? We gaan het zien.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here