Home Nieuws Verdien fors met een zege of gelijkspel tegen Tottenham Hotspur

Verdien fors met een zege of gelijkspel tegen Tottenham Hotspur

35
0

PSV is nog altijd ongeslagen in de Eredivisie, maar wacht in de Champions League nog op zijn eerste punten. PSV verloor  uit bij FC Barcelona (0-4) en zag thuis tegen Inter Milaan een 1-0 voorsprong uit de handen glippen: 1-2. Tottenham Hotsps kent wisselvallige maanden. Enerzijds is er kritiek op het beleid van e club maar anderzijds zijn de reulaten dit seizoen in de eigen Premier League prima te noemen. VoetbalGokken blikt vooruit naar de eerste wedstrijd: aanstaande woensdag in het Philips Stadion. Wordt jouw voorspelling en voetbalweddenschap de juiste?

Historie PSV – Tottenham:

PSV en Tottenham Hotspur stonden in seizoen 2007-2008 tegenover elkaar in de 1/16 finale van het Europa League toernooi. De wedstrijd op White Hart Lane was een vermakelijke wedstirjd waarin PSV de sterkere ploeg bleek maar ook het betere spel had. PSV won de wedstrijd met 0-1. Dit betekende echter niet dat de return een formaliteit werd. Spurs kwam uitstekend voor de dag in Het Philips Stadion en had het aan Gomes te danken dat de 0-1 voorsprong van de Engelsen niet hoger uit viel in de reguliere speeltijd. Strafschoppen en prachtige reddingen van Gomes bezorgden PSV de beloning waar het na 180 minuten voetbal en verlengingen recht op had.


De roerige wedstrijd van februari 2008 in het Philips Stadion werd vooraf gegaan door een roerige middag in de binnenstad van Eindhoven. Het was uren onrustig in de stad wat The Spurs er nu toe noopt om samen met PSV de ndoige voorzorgsmaatregelen te treffen. Tottenham Hotspurs heeft de supporters uitgebreid geïnformeerd over de wedstrijd, de toegang tot het stadion en alle vervoersopties van en naar Eindhoven. PSV heeft zelfs een special trein geregeld voor de Spurs fans die na afloop de nodige ENgelse fans meteen met de trein naar Amsterdam laat vervoeren.

Mark van Bommel: “Elke wedstrijd maximaal gaan”

Hoofdcoach Mark van Bommel heeft zoals verwacht zijn elftal ook tot in de puntjes weten voor te bereiden op de kraker tegen de Engelsen uit Noord Londen. Na de 6-0 zege op FC Emmen ging het bij PSV alleen maar over de wedstrijd tegen Tottenham. Over de komende uitwedstrijd tegen FC Groningen in de Eredivisie werd er nauwelijks gesproken. Alles draait om woensdag, ook bij trainer Mark van Bommel. “We richten ons vanaf nu volledig op Tottenham. Daar gaan we alles geven om te winnen, dat verwacht ik ook van mijn spelers. Elke wedstrijd het maximale geven of dat nou tegen Tottenham, Emmen, Barcelona of UNA is. Het begint bij jezelf. Als je altijd vol ervoor gaat, dan kan je jezelf achteraf niks verwijten”, vertelt hij tegen de NOS.

Wat kunnen we van Gastón Pereiro verwachten?

Middenvelder Gastón Pereiro gaf na afloop van PSV – FC Emmen aan dat het tweeluik tegen de Spurs van groot belang is en dat er gewonnen moet worden. Pereiro is de verbindingspeler die de ruimten tussen de middenlinie en de achterhoede van de Spurs moet zien te belopen. Tegen Barcelona en Inter had deze strategie wisselend succes. Als Pereiro immers niet scoort is zijn aandeel vaak minder te noemen. De soms nog steeds flegmatieke Uruguyaan wacht feitelijk nog steeds op de grote doorbrak. Wellicht pakt Pereiro zijn kans tegen Tottenham. De uitwedstrijd tegende Londense formatie biedt wat dat betreft nog meer opties omdat het grote veld van Wembley alle mogelijkheden zou moeten geven voor Pereiro om zijn favoriete loopacties en steekballen te geven.

Trainer Tottenham Hotspurs beseft belang van tweeluik met PSV: “Dit is een must-win game”

Zowel PSV als Tottenham heeft na twee wedstrijden spelen nog geen punt verzameld. Dus ook voor de Londenaren, die op voorhand rekenden op overwintering in de Champions League, staat er druk op het duel in Eindhoven. “We zijn fantastisch begonnen aan deze periode en er wacht ons nu een wedstrijd waarin alleen een zege telt. Als we de wedstrijden tegen PSV niet kunnen winnen, dan zijn we ook geen titelkandidaat meer”, aldus Pochettino in de Engelse pers. “Dit is een must win-game. Willen we overleven in de Champions League, dan moeten we drie punten pakken in Eindhoven”, vertelt Pochettino aan de vooravond van het tweeluik.

Harry Kane en Alderweireld verwachten lastige zware avond

Harry Kane was direct na de loting al uiterst positief over PSV. ‘Het is een grote club in Nederland’. ” Zijn teamgenoot Eric Dier vult aan: “PSV is een bekende club in Europa. Nederlandse ploegen zijn altijd zeer sterk en hebben een zeer fraaie manier van voetballen.”

Toby Alderweireld is onder de indruk van de ploeg van Mark van Bommel. De Belg vindt dat PSV met een beetje realismevoetbal: counterachtig en solide achterin goede resultaten behaalt. “Lange ballen naar Luuk de Jong, die sterk is. Lopende mensen, snelle spelers aan de zijkanten”, beschrijft hij het spel. “Een heel gevaarlijk team, dat net als Oranje een stap vooruit heeft gezet. Zeker een geduchte tegenstander.”

In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt Alderweireld dat de ontmoeting normaal gesproken fifty-fifty is. “Maar ik hoop dat onze kwaliteit uiteindelijk de doorslag geeft. Dan moeten we wel een hoog niveau halen. PSV zit echt in een sterke periode. Maar vanzelfsprekend verschijnen we vol geloof in eigen kunnen aan de aftrap”, verzekert de Belg.

Bookmakers

Op dit moment wordt er bij de wedkantoren vooral gespeeld op de Spurs: 49 procent verwacht een Engelse zege woensdag. Slechts 26 procent van alle spelers zet zijn geld op thuisploeg PSV en de overige 25 procent gokt op een puntendeling.

Pre-wedstrijdquoteringen voor PSV tegen Tottenham

De bookmakers zijn zeer gul geweest bij het vaststellen van de pre-wedstrijdquoteringen voor deze Champions League wedstrijd in Eindhoven. Een zege van PSV levert je x 3.75 keer de inleg op. PSV is daarmee de underdog bij de wedkantoren. Een gelijkspel in deze derde poulewedstrijd krijgt met x 4.00 keer het ingelegde speelbedrag zelfs een nog iets hogere quotering mee. Winnen de Spurs in het Phillips Stadion? Vul dan een 2 in, in het 1X2 spelsysteem en ontvang x 1.98 keer je inleg terug als de Engelse ploeg de drie punten meeneemt naar de andere kant van Noordzee.

 


Facebook Comments