Home Nieuws Verdeeldheid Anderlecht bestuur kostte PSV en Isimat transfer

Verdeeldheid Anderlecht bestuur kostte PSV en Isimat transfer

30
0

Verdeeldheid en onmin in het clubbestuur van de Belgische voetbalclub Anderlecht zorgde voor het dwarsbomen van de transfer van Nicolas Isimat-Mirin van PSV naar Brussel.

Dit meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws zaterdagmorgen. De verstoorde verhoudingen binnen het Anderlecht bestuur waren debet aan het niet doorgaan van de transfer van de bij PSV overbodige Fransman.


De Belgische krant meldde begin oktober al dat Anderlecht de pijlen gericht had op de PSV verdediger. Isimat-Mirin kostte slechts twee miljoen euro. De matig acterende centrale verdediger werd voorgedragen door het scoutingsteam van RSCA maar manager Luc Devroe zag een deal niet zitten. Volgens HLN wil Devroe liever spelers van zijn bevriende zaakwaarnemer Didier Frenay.

Eenzelfde euvel speelde ook eerder rond Anderlecht maar daar waren nog niet eerder PSV spelers bij betrokken. Isimat zit bij PSV op een dood spoor en mag vertrekken. De Fransman leek recent ongemotiveerd in het bekerduel met RKC en waan schuldig aan tegendoelpunten.


Facebook Comments