Home Nieuws Verbeek oneens met forse kritiek Sneijder en Kieft op Veerman: ‘We snakken...

Verbeek oneens met forse kritiek Sneijder en Kieft op Veerman: ‘We snakken naar dit soort spelers’

3424
0

Joey Veerman was na afloop van PSV – Rangers de gebeten hond bij meerdere analisten, echter denkt Gertjan Verbeek daar beduidend anders over.

Verbeek is het niet eens met de kritiek van Wesley Sneijder en Wim Kieft op Joey Veerman. De middenvelder zat na afloop van de wedstrijd stuk en was duidelijk teleurgesteld door de uitschakeling tegen Rangers FC. Veerman heeft nu eenmaal het hart op de tong en dat levert mooie interviews op. Wat Verbeek betreft mag dat vaker gebeuren tijdens interviews met spelers.

Verbeek is het dus oneens met de mening van Sneijder en Kieft, die in de Telegraaf hard uithaalde naar Veerman. Verbeek zegt daarover: “Het commentaar dat Wesley Sneijder op hem had, die brandt hem zowat af. Dat vond ik onterecht. We zitten allemaal ernaar te snakken dat jongens zeggen wat ze denken en vinden. Daarom wordt hij ook graag door jullie geïnterviewd en daarna wordt hij daar door een analist op aangesproken”, zegt Verbeek tijdens de uitzending van VTBL.

Sneijder sprak na het duel bij RTL 7 van een ‘merkwaardig interview’. “Het ligt aan alles en iedereen en hij heeft op de verkeerde plek gestaan, zo zegt hij zelf”, zei Sneijder. Verbeek begrijpt de kritiek niet.

“Dat je hem aanspreekt op het feit dat hij niet goed speelde, is één ding. Maar het feit dat hij zegt: ik speel liever op acht in plaats van tien. Ik ga ervan uit dat hij dat al besproken heeft met de trainer, maar waarom zou je dat niet voor een camera mogen zeggen? Ondanks dat je een matige wedstrijd speelt”, besluit Verbeek.


Vorig artikelEngelse kranten roepen om komst Martin Keown bij Arsenal – PSV, clash met van Nistelrooij breed uitgemeten
Volgend artikelVan Nistelrooij genoot van steun fans na exit tegen Rangers, trainer hoopte op loting tegen United

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in