Home Nieuws Verbeek bewijst PSV nieuwe dienst en vergelijkt PSV met Wolfsburg

Verbeek bewijst PSV nieuwe dienst en vergelijkt PSV met Wolfsburg

15
0

Ook Gertjan Verbeek ervoer recent de sterke serie en zegereeks van PSV in de onderlinge wedstrijd. Verbeek is nu enkele weken trainer bij Twente en zag zijn Twente PSV een nieuwe dienst bewijzen door Ajax punten afhandig te maken in een zinderende onderlinge wedstrijd.

Verbeek is de wedstrijd in Eindhoven nog niet vergeten. PSV – FC Twente is voor de excentrieke trainer de maatstaf hoe zijn elftal een tegenstander moet bespelen. Twente koppelde tegen Ajax het prima voetbal van de wedstrijd in Eindhoven aan fysiek spel en wist zo een 3-3 gelijkspel te forceren waarmee PSV weer 2 punten geholpen werd in de race met Ajax.

Onlangs speelde de Twentse club een oefenwedstrijd tegen VFL Wolfsburg en constateerde opvallende zaken, die hij koppelde aan de methoden van Raymond Verheijen. Verbeek laakt de methode van periodisering van de inspanningsfysioloog Raymond Verheijen, die volgens de FC Twente-trainer ‘een ramp is voor het Nederlandse voetbal’.

‘PSV heeft betere spelers en een betere ploeg dan Wolfsburg’, klinkt het uit de mond van Verbeek. Cijfermatig heeft de Tukker gelijk, PSV wist anderhalf jaar terug de Volkswagen club stevig partij te bieden. ‘Tegen PSV konden wij er soms heel aardig onderuit voetballen, maar drie dagen later werden we door Wolfsburg op elke plek van het veld negentig minuten lang opgejaagd. We konden de bal nog niet drie keer naar dezelfde kleur spelen.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here