Home Nieuws Verbazing binnen PSV over Jürgen Dirkx, vertrekwens naar Antwerp FC komt onverwacht

Verbazing binnen PSV over Jürgen Dirkx, vertrekwens naar Antwerp FC komt onverwacht

1446
0

Op de burelen van het Philips Stadion is met verbazing gereageerd op de wens van Jürgen Dirkx.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV de wens van de Limburger verrassend vindt omdat er eerder juist een ander standpunt was ingenomen door de trainer van PSV Onder 18. De wens om naar het Belgische Royal Antwerp FC te vertrekken om daar assistent van Mark van Bommel te worden, gaat wat PSV betreft niet gepaard met gesloten beurzen.

Dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De deal kan niet zonder de betaling van een afkoopsom tot stand kan komen, schrijft de PSV watcher. Dirkx heeft kenbaar gemaakt te willen vertrekken, maar had nog een contract voor een jaar en was voor komend seizoen de beoogd trainer voor PSV onder 18. Of Royal Antwerp FC een afkoopsom wenst te betalen is nog niet bekend en hoe hoog da bedrag zou moeten gaan uitvallen is evenmin bekend.

Elfrink schrijft over de wens van Dirkx het volgende: ‘Wat de overstap volgens betrokkenen verbazingwekkend maakt, is dat Dirkx bij zijn terugkeer bij PSV tegenover functionarissen van PSV heeft verklaard in principe niet meer in de oude constellatie met Van Bommel te willen werken’, aldus Rik Elfrink. Jürgen Dirkx kent een lange historie bij PSV en keerde weer terug op het oude nest nadat hij eind 2019 samen Mark van Bommel ontslagen werd bij de club. Dirkx vervulde de rol van assistent onder hoofdtrainer Mark van Bommel.


Vorig artikelCody Gakpo | Eredivisie speler van het jaar
Volgend artikelPSV zet in op speciale financiële constructie om Gakpo in Eindhoven te houden, vergoeding ‘Engels jaarsalaris’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in