Home Nieuws Verbazing bij ESPN over afwijzen bod PSG op Bakayoko: ’15 miljoen is...

Verbazing bij ESPN over afwijzen bod PSG op Bakayoko: ’15 miljoen is onwaarschijnlijk’

3290
0

Bij betaalzender ESPN werd vol verbazing gereageerd op het afwijzen van het bod van Paris Saint German door PSV.

Paris Saint-Germain toonde afgelopen week serieuze interesse in buitenspeler Johan Bakayoko. Via zijn management werd de interesse kenbaar gemaakt. De club uit Parijs had een concreet plan voor ogen met de aanvaller en zag een andere Franse club als mogelijk tussenstaion om zich te kunnen ontwikkelen tot een speler voor de top.

Het was PSG menens en dus werd een concreet bod bij PSV weggelegd. In eerste instantie een bedrag van 8 miljoen euro vast en extra 7 miljoen euro aan bonussen. PSV weigerde het bod en dat zorgt voor verbazing bij ESPN. Althans, bij ESPN-commentator Vincent Schildkamp. De Belgische aanvaller is geen vijftien miljoen euro waard, vindt Schildkamp.

Marcel Brands wilde Ruud van Nistelrooij niet nogmaals beroven van een buitenspeler, was de lezing vanuit de directie van de club. “Vijf wedstrijden in de Eredivisie en dan vijftien miljoen”, wijst Schildkamp in de ESPN-studio naar het bod vanuit Parijs.

Kees Luijckx is ook verbaasd en zegt over het miljoenenbod: “Ik kan me niet voorstellen dat PSV echt denkt: dat is te weinig voor Bakayoko. Maar op een openingsbod kun je niet meteen ‘ja’ zeggen.” Schildkamp: “Bakayoko is gewoon een jeugdspeler. Vijftien miljoen is dan toch onwaarschijnlijk? Iedere speler heeft een prijs en als je dan zo’n bedrag kan ontvangen voor een speler die nog niet zoveel heeft laten zien”, vervolgt de commentator over Bakayoko. “De standaard is verdwenen, er is geen benchmark meer.”

Marcel Brands en PSV zien terecht veel toekomst in Bakayoko. De algemeen directeur hoopt nu het contract van de Belgische aanvaller open te breken en te verlengen.


Vorig artikelVIDEO | Patrick van Aanholt, terug in de kleuren van PSV
Volgend artikelPSV gaat voor nieuw contract Xavi Simons en wil PSG zo snel mogelijk buitenspel zetten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in