Home Nieuws Verbazing alom: ‘Roger Schmidt is weer zichzelf, eigenwijs en gaat zijn eigen...

Verbazing alom: ‘Roger Schmidt is weer zichzelf, eigenwijs en gaat zijn eigen gang’

12917
0

Zaterdagavond Almelo. Verbazing alom ten tijde van het verschijnen van de beginsopstelling.

Niet in de minste plaats bij Voetbal International PSV watcher Marco Timmer. PSV wist zaterdagavond eenvoudig met 0-2 te winnen van Heracles Almelo. Hoewel de ploeg van Roger Schmidt simpel te winnen en eigenlijk geen moment in de problemen is geweest, is er vooraf vooral verbazing over de opgestelde spelers en de beginopstelling.

Met name de positie onder de lat riep meteen veel vraagtekens op. Zo ook bij Timmer, die natuurlijk meer dan een terecht punt heeft als het gaat over het opstellen van Mvogo onder de lat, terwijl Drommel een goede serie wedstrijden keept.

“Schmidt is weer zichzelf. Hij is eigenwijs en gaat volledig zijn eigen gang”, begint clubwatcher Marco Timmer tegenover Voetbal International. “Hij is aangesteld als trainer om keuzes te maken maar als wij die opstelling zien denken we, wat is hier aan de hand?”

Het zorgt als vanzelf dat er met nog meer interesse naar de beginopstelling voor het duel tegen Benfica wordt aangekeken. Kreeg Drommel rust of was de insteek juist dat Mvogo een wedstrijd in de benen moet hebben om in Lissabon onder de lat kunnen verschijnen? Woensdagavond rond 18.30u zal er meer bekend worden over de beginopstelling in Lissabon.

Davy Pröpper, die in de startopstelling stond, gaf na afloop zijn mening over de beginsopsteling in Almelo. “Op de training zijn we met elkaar bezig. Je ziet inderdaad dat de startopstelling is veranderd, maar je ziet gewoon dat iedereen zin heeft om te spelen. Iedereen wil graag deel uitmaken van het team en dat is goed om te zien”, aldus de middenvelder..


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here